2777
2789
عنوان

شوهر بد

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 36 پست

عزیزم بنظرم طلاق بگیر

دَر حـآلِ حَذفِهـ آدَم هـايِ اضافـي 😪                                 ████████████▒98/5%                                                                                                                                                 ↻در حال بزور رسانی آدم جدید 😪██████████████]99%                                                                                                                                                 امـضاے خــ💜ــدا پاے تڪ تڪ ارزوهامـون...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ پدر خوبی .داری 

یک عمر زندگیه خودتو تباه نکن

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  

وقتی بابات گفت طلاق بگیر باید قبول میکردی 

ابروی بابات مهم یا یک عکر زندگی تو مگه چند باردیگه بدنیا میایی یا ۲۱ساله هستی 

البته عمده مشکل همسرت بیکار بودنش و کمک مالی پدرشوهرته تن پرور شده و از بیکاری خیانت میکنه یا فیلم ... میبینه 

بازم چند سری برو مشاوره گلم

اگه خواستی بمونی خرج زیاد بتراش

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍
وقتی بابات گفت طلاق بگیر باید قبول میکردی  ابروی بابات مهم یا یک عکر زندگی تو مگه چند باردیگه ...

خرج میتراشم مثلا گفتم پول فلان عملو بده پول داد دوروز بعد ازم گرفتش گفت دیگه هم بهت نمیدمش

اگه نگران حرف مفت یه عده ای باید بگم من اگه بودم به جای بدبخت کردن خودم تو دهن اونا میزدم.اصلا تعجب میکنیم که چطوری حاضری عمر با ارزشو به خاطر همچین حرفی حروم این ادم کنی؟به خاطر حرف بقیه که ازدواج نکردی؟

یک انسان،زن زاده نمی شود بلکه تبدیل به زن می شود.

با مادرت حداقل یا خواهرت  یا فامیلی که در جریان کامل زندگیته مشورت کن    سنت خیلی کمه   هنوز میتونی یه زندگی عالی بسازی   فقط اگرم موندی زود بچه نیار با  بچه دار شدن وضع بدتر میشه 

عزیزی که امضامو میخونی لطفااا  برا آرامش و دلخوشیم دعا کن ❤️ممنونم 
پدرت الان به خاطر وضع زندگی تو بیشتر ناراحت هست تا تو بخوای طلاق بگیری 

بابام خیلی ناراحته خودش میدونه زندگیم اینجوره همش ترجم امیز نگام میکنه همش میگه چته مامانم میره جایی میکه چرا باهاش نمیری چرا همش تو خونه ایی

میخوام برم فردا اخه واقعا از لحاظ روحی خیلی افسرده شدم خیلی بده من خلاصه کردم همه رو ک طولانی نشه

حتما پیش مشاور برو پول ویزیتشم خیلی نیس خداروشکر حالا ک خونوادتم پشتتن حتما برو انشالله درست میشه

"خدا "‍حواسش به ‌‍قلبت ‍هست...                                        کاربر97                 
با مادرت حداقل یا خواهرت  یا فامیلی که در جریان کامل زندگیته مشورت کن    سنت خیلی کمه ...

ببین من خانوادم فقط پدرم مادرم اجیم در جریانن و میگن اگه طلاق بگیری بعد همین فامیل روت چشم دارن مامانم همش میگه جدا شو ولی اجیم اون حرفو میرنه

بابام خیلی ناراحته خودش میدونه زندگیم اینجوره همش ترجم امیز نگام میکنه همش میگه چته مامانم میره جایی ...

عزیزززم اسی جان اون ک ترحم نیس خداروشکر کن بابات درک بالایی داره دوسنداره دخترشو اینطوری غمگین ببینه 

"خدا "‍حواسش به ‌‍قلبت ‍هست...                                        کاربر97