2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

هنو خونه خودتی یا رفتی خونه مامانت؟

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!
الان یک هفته میشه منو بچم خواب بودیم برای همشه مارو ول کرد رفت منو از همه جا بلاک کرده

هستن اینجور مردایی، ولی خب دلیلشونم مسخرست، اگر مرد باشن وایمیستن با مشکلات میجنگن،، قصد توهین نداشتم ولی خب حقیقته 

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃
شاید بدهی بالا اورده طلبکار دنبالشه یا شاید کسی ازتو بهش دروغ گفته یاشاید سرزنش وجودداشته تو زندگیت ...

منم حدسم اینه بدهی بالا اورده ولی به من چیزی نگفت بخدا اگر میگفت همه چیزو میفروختم به پاش فقط اینکه بچم بچه طلاق نشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز