2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ولی کسی ک زن داره حق نداره ول کنه بره

خیلی بی غیرتی میخواد ادم زن بچشو بزاره بره منو با یه دنیا خاطره گذاشت رفت منو با یه دنیا غصه ولم کرد منو با یه بچه تنها گذاشت

نه هفده سالمه بچم،،،داداشمم دعواکرده فراریه پلیسادنبالشن،،عشقمم سرطان داره،،کلن زندگیم فلجه،،بی حس ش ...

خدا به دلت صبر بده دختر موقع ازدواج چشاتو باز کن بخاطر مشکلات نگی زود ازدواج کنم از این خونه برم به خوشبختی میرسم اینجوری نیست منو ببین چه به روزگارم اومد

منی ک توخونه بابام خوشی ندیدم توخونه هیچکسم نمیبینم،،،منتظرحسین میمونم شیمی درمانیش تموم بشه😓میدونم ...

مامان بابات جدا شدند تو اینقدر مشکلات توو خانوادت داری حالا میخوای با عقشت که مریضم هست ازدواج کنی همیشه باید غصه بخوری دیگه

بعدهفده ماه یه بار۱۵یه بار۱۹ دیدمش،یه دسبندبهم دادگفت اینوداشته باش اگ خبری ازم نشدبندازش دور😓جریان ...

شوهرم منو بعده ده سال ولم کرد اونم عاشقم شد منم عاشقش شدم ۴ سال باهم دوست بود چقدر همدیگرو دوست داشتیم چه خاطره ها که باهم نداشتیم ولی چی شد اخرش چی شد منو با کوله باری از غم ول کرد

چراعشقایه دفعه سردمیشه،یه دوستمم چارسال باشوهرش دوست بودن ولی الان خیلی مشکل دارن،،،هرجایی ک شوهرت ب ...

قوربون دلت برم مهم الان بود که رفت با ابروی منو خانوادم بازی کرد با احساسات منو بچم بازی کرد گفت دیگه تورو نمیخوام رفت

بچه ها کسی میدونه چرا هر پروفایلی میزارم تایید نمیشه😓

یه وقتایی وقتی میخواس بگه دوست دارم میگفت آهای دختر خانوم میدونی؟! منم میخندیدم میگفتم اره میدونم..اونم بلند بلند داد میزد میگفت منم میدونمم میدونمم خیلی‌ میدونم ، هرکی‌ دور و برمون بود مثل‌ دیوونه‌ها بهمون نگاه میکرد و اون میخندید...همیشه می‌گفت لحظه‌هایی که دیوونه‌بازی در‌میاری‌ هیچوقت فراموش‌ نمیشن من با تو باید دیوونه باشم :)وقتی دور و برش پر بود وسط شلوغی نگام میکرد آروم میگفت میدونی؟ :)یهویی وسط یه عالمه کار تکست میداد میدونی دیگه؟ :)وقتی گریه میکردم و حالم اصلا خوب نبود زنگ میزد میگفت تو که میدونی...یبار جلوم وایساد گفت دختر خانم جذاب تا آخر عمرت باید بدونی😍واسه بهم رسیدن دوتا عاشق دعا کنید😌❤
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز