2777
2789
عنوان

یه سوال

91 بازدید | 6 پست

به دوستم تو تلگراا8م پیام دادم ولی سین نکرده تاریخ بازدید ماله دوهفته پیشه ولی امروز دیدم عکس پروفایلش تغییر کرده ولی هنوز انلاین نیست 

💚یا امام زمان من به شما رو اوردم خودت از همه چی اگاهی. خدایا تمام مستاجرا رو صاحب خونه کن،بازم رسید فصل جابه جایی و بلاتکلیفی مستاجرا خدایا خودت فقط 💚

😂😂😂 بی ترادب تو حالت روحه

یعنی چی ؟تاریخ داره از اونایی که مخفی میکنن نیست

💚یا امام زمان من به شما رو اوردم خودت از همه چی اگاهی. خدایا تمام مستاجرا رو صاحب خونه کن،بازم رسید فصل جابه جایی و بلاتکلیفی مستاجرا خدایا خودت فقط 💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی چی ؟تاریخ داره از اونایی که مخفی میکنن نیست

خب من الان تو تلگرامم حالت روحو فعال میکنم تا تیک حالت روحو رو برندارم و به کسی پیام ندم صد سال دیگم تاریخ امروزه نشون میده

اونی که تو میگی پرایوته

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

خب من الان تو تلگرامم حالت روحو فعال میکنم تا تیک حالت روحو رو برندارم و به کسی پیام ندم صد سال دیگم ...

بعد پیامم میبینه طرف ولی تیک نمیخوره برات انگار که ندیده

خب من الان تو تلگرامم حالت روحو فعال میکنم تا تیک حالت روحو رو برندارم و به کسی پیام ندم صد سال دیگم ...

ممنون گلم تو تنظیماتش چیو بزنم منم اون کارو کنم😂😂

ممنون گلم تو تنظیماتش چیو بزنم منم اون کارو کنم😂😂

باید دانلود کنی تلگرام با حالت روح بالای چتا عکس یه اموجی روح نشون میده اونو میزنی