2777
2789
عنوان

مشاور کنکور

133 بازدید | 12 پست

بچه ها اینجا اگر مشاور کنکور داریم یا کسی سر د  میاره بگه لطفا 

من اگر رشته زبان کنکور بدم عمومیامو خیلی خوب بزنم زبانو زیاد خوب نزنم  بنا ب دلیلی ک تو شهرمون کسی زیاد شرکت نمیکنه تو این رشته 

من اگر رتبم خوب بشه فرهنگیان برا رشته های عمومیی ک خوب زدم قبول میشم ؟ 

کاربری دست دو نفره ..... من و دوستم . یکیمون مجرده ، یکی نامزد عقدی .

دلیل نمیشه که تو عمومی هارو خوب زدی دبیر عمومی ها بشی...در زبان بیشتر دبیر امودش انگلیسی میگیرن اونم رتبت باید خوب باشه ...امسال که فقط زیر هزار گرفتن دبیری

هر چه در فهم تو آید ؛ آن بُـوَد مفهوم تو❤😄

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

بستگی به ترازت داره    

یعنی چی مثلا من عمومی ها رو خیلی خوب بزنم ولی زبانو کم ترازم چطور میشه کم میسه ؟ یا عمومیا میبرتش بالا ؟ 

یعنی چی مثلا من عمومی ها رو خیلی خوب بزنم ولی زبانو کم ترازم چطور میشه کم میسه ؟ یا عمومیا میبرتش با ...

زبان کلا رقابت توش زیاد نیس ضریبای هر درسو ببین هیچ درسی سعی کن منفی نزنی چون افت تراز میشه حتی شده صفر بزن منفی نزن. 

ببین ترازت باید بالای 8000 باشه ترازتو ببین تو کارنامت

کنکور ندادم ک میخام برا یار ۱۴۰۰ کنکور بدم 

ولی زبانم زیاد خوب نبود همیشه ولی بر عکس حفضیاتیم عالی برا همین نیخام اگر من حفصیاتیام ک عمومین خوب بزنم ولی زبان زیادم خوب نزنم قبول میشم فرهنگیان یا ن 

زبان کلا رقابت توش زیاد نیس ضریبای هر درسو ببین هیچ درسی سعی کن منفی نزنی چون افت تراز میشه حتی شده ...

اره تازه تو شهر ما خییلی کم چون منطقه ۳ هستیم شاییددد فوقششش ۱۰ نفر شرکت کنه ک اونم فوقشششش 

کنکور ندادم ک میخام برا یار ۱۴۰۰ کنکور بدم  ولی زبانم زیاد خوب نبود همیشه ولی بر عکس حفضیاتیم ...

ضریب فارسی 4 دینی 3 عربی زبان 2.اگه بقیشو به درصد 60 و بالا برسونی زبانتو حدودا بتونی 15 درصد و بیشتر بزنی قبولی

ضریب فارسی 4 دینی 3 عربی زبان 2.اگه بقیشو به درصد 60 و بالا برسونی زبانتو حدودا بتونی 15 درصد و بیشت ...

واقعا چ خوب میگم ادبیات عموم راهته یا سخته ؟ من ادبیات رشته انسانی خیییلی سخته و قواعدش زیادههههه 

ضریب فارسی 4 دینی 3 عربی زبان 2.اگه بقیشو به درصد 60 و بالا برسونی زبانتو حدودا بتونی 15 درصد و بیشت ...

کتابای عمومی زبان چیه عزیزم ؟ 

عربی و ادبیات و دینی و زبان عمومی هم فک کنم باشه نه 

ریاضی هم داره ؟