2777
2789

یه لپ تاپ برای کارهای اداری و حسابداری نیاز دارم متاسفانه دبروزش رفتم بازار رضا واقعا بالاست قیمتها اگر کسی میتونه راهنمایی کنه

اگه استوک خوب پیدا کردی بخر.ما ماه پیش استوک خریدیم واسه پسرم و کارهای همسرم خیلی خیلی راصی هستیم حدود هشت تومن شد و عین همین تو بازار بالای بیست هست و اینکه اروپایی هست .

الان اشعالترین مدل لپ تاپ زیر ده تومن نیست که واقعا بدرد نخوره هیچ کاری نمیشه باهاش کرد حتی تو شاد هم مشکل پیش میاد چون از فامیلامون خریدن  و پشیمونن

یاشاسین آذربایجان💓✌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حدود چنده؟ میخوام برا تولد همسرم بخرم

کمترین و بدرد نخور ترینش ده تومن تا پونزده تومن.ولی بری بالاتر و بیست تومن و بالاتر خوبن برای نقشه کشی و مهندسی و اینا جواب میده

یاشاسین آذربایجان💓✌

اطلاعاتش مثل  Cpu Ram گرافیک  حافظه  دارید؟

نه بخدا من زیاد ازین چیزا کنجکاو نیستم و راستش یادم‌نمیمونه.ولی اون فروسنده همه رو توصیح داد برامون و خب همسرم که مهندس کامپیوتره و کلی باهاش کار میکنه و عالیه.

یاشاسین آذربایجان💓✌

اگه استوک خوب پیدا کردی بخر.ما ماه پیش استوک خریدیم واسه پسرم و کارهای همسرم خیلی خیلی راصی هستیم حد ...

همون دیگه رفتم بازار رضا اشغالترین ۱۱۵۰۰بود استوک رو اعتماد ندارم از کجا بدونم خوبه یا نه ؟قطعاتش واقعا داخلش نمیدونم چیه شما از کجا خریدید؟مگر اینکه از اشنا بخرم