2777
2789
عنوان

حالم بده برام دعا کنید لطفا

93 بازدید | 10 پست

سلام خوبین؟ میشه ازتون خواهش کنم برام دعا کنید یه سری اتفاق برام افتاده که باعث شده به هم بریزم از شدت استرسی که بهم وارد شده معده درد گرفتم کارم شده گریه تو رو خدا برام دعا کنید هم ارشد قبول شم که خودش میتونه یه راه فرار برام باشه از این گرفتاری ها و هم اینکه بابام برای حرف و نظرم ارزش قائل شه و به جای من تصمیم نگیره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم دعات میکنم انشالله هر چی خیره پیش بیاد

ممنونم 

دعا کنید ارشد قبول شم بابام میخواد بدون رضایت من خواستگار راه بده اصلا حرفام براش اهمیتی نداره منکه هنوز سن و سالی ندارم آخه که میخواد ردم کنه برم😢😢

همه آرزوهام جلو روم پر پر میشن

یه لحظه اشکم بند نمیاد😢😢😢

عزیزم اولا ب خدا توکل کن پوما از ی بزرگتر کمک بگیر عمو دایی عمه

خانواده پدریم اصلا نمیشه ازشون کمک خواست کلا چشمشون برای من درمیادمنتظرن ببینن من چجوری بدبخت میشم و به زمین میافتم

درضمن آرزو و اینا برا اونا معنی نداره شوهر دادن دختری به هر قیمتی ارجحه

خانواده پدریم اصلا نمیشه ازشون کمک خواست کلا چشمشون برای من درمیادمنتظرن ببینن من چجوری بدبخت میشم و ...

ببین من ی نماز خوندم 

عصر روز پنجشنبه بود دقیق یادم نمیاد

اهل این چیزا هم نبودما

ولی معجزه شد پارسال

ی ذکر هم بود

یا رئوف و ...

باید نگاه کنم 

همه چی عوض شد

من پر از آرزو و حسرتم ولی بابام نسبت به اونا بی توجه میترسم از اینکه سر خود بزاره بیان خونمون من هیچ جوره راضی نیستم اصلا اون آدم ملاک های منو نداره به بابام که میگم میگه دلایلت عاقلانه نیست مثه اینکه فقط باید بمیرم که دلیل عاقلانه ای باشه برای رد خواستگار😢😢😢

ببین من ی نماز خوندم  عصر روز پنجشنبه بود دقیق یادم نمیاد اهل این چیزا هم نبودما ولی معجزه ش ...

اگه یادت اومد لطفا بهم بگو

نماز حاجت امام رضا رو خوندم امروز ذکر هم میگم خواستم بقیه هم در حقم دعا کنند شاید دعا به زبان دیگران زودتر در حقم استجابت بشه

ارشد قبول شم

شر این خواستگار از سرم کم بشه

از شهر محل سکونتم برم

به آرزوی دیرینم برسم

با کسی که با ملاک های من جور دربیاد و ساکن شهر بزرگ باشه و همه جوره مثل خودم باشه و خودم عاشق بشم ازدواج کنم

اگه یادت اومد لطفا بهم بگو نماز حاجت امام رضا رو خوندم امروز ذکر هم میگم خواستم بقیه هم در حقم دعا ...

من اگه بخوام کار کنم باید ساکن یه شهر بزرگ باشه اونجا موقعیت شغلی برام فراوونه در ضمن اون آرزوی قدیمیم هم یه سری کلاس و اینا میخواد که توی شهر کوچیک نیست من دق میکنم آخرش😢😢😢

کلی درس خوندم که زندگیمو بسازم نه اینکه بقیه هر جور بخوان با زندگی من رفتار کنن