2777
2789
عنوان

یه دوستی دارم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 85 پست
اره درسته واقعا.ممنون بابت راهنماییت دوستم .

بانك خوبه ولي شرايط سختي داره اينطور نيست كه راحت بتونه اونجا يه صندوق بگيري، اگر قبول كنن و شرايط استفاده از صندوق رو داشته باشي بايد يه مبلغي رو بزاري بمونه بانك تا زماني كه صندوق رو ميخواي، علاوه بر اين هر ماه هم بايد اجاره بدي.. بهترين كار اينه كه اول زمينه سازي كني كه قرض داريم و اينا بعد بگي همه طلاهامو فروختم دادم قرضمون رو صاف كنيم.

بانك خوبه ولي شرايط سختي داره اينطور نيست كه راحت بتونه اونجا يه صندوق بگيري، اگر قبول كنن و شرايط ا ...

اره درست میگی عزیزم .باید یه کاری کنم که فکر کنه اون چیزه رو دیگه ندارم .

خدایا میدانم که میبینی ...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چه خوب .واقعا لازمه بعضی وقتا یکی هوای ادمو داشته باشه

سلام حالت خوبه ازون تاپیک شوهرت که زده بودی میخاس بگم که دعای نادعلی زیادبخون فوت کن طرف شوهرت تارامت بشه

شب  جمعه چهارده باربخون یااگه میتونی چلشو بردارخیلی خوبه

اومدم این تاپیکتودیدم خیلی کارخطرتاکی کردی این دفعه زنگ زدجوابشوبده بهش بگوراستی خیالت راحت اون طلاروشوهرم برده گذاشته بانک

اوضاع باشوهرت چطوره؟

در اعماق تاریکی در انتظار نـور :) 🌱🖤 جوانیم به مو رسیده

سلام حالت خوبه ازون تاپیک شوهرت که زده بودی میخاس بگم که دعای نادعلی زیادبخون فوت کن طرف شوهرت تارام ...

سلام عزیزم خوبم ممنون فدات شم عزیزم .شوهرم بدک نیست فعلا میشه تحملش کرد .واقعا نادعلی تاثیر داره؟ازش جواب گرفتی؟

سلام عزیزم خوبم ممنون فدات شم عزیزم .شوهرم بدک نیست فعلا میشه تحملش کرد .واقعا نادعلی تاثیر داره؟ازش ...

همیشه خوب باشی انشااله

بله عزیزم من خیلی اعتقاددارم به دعای نادعلی معنیشوبخون خیلی قشنگه

در اعماق تاریکی در انتظار نـور :) 🌱🖤 جوانیم به مو رسیده

همیشه خوب باشی انشااله بله عزیزم من خیلی اعتقاددارم به دعای نادعلی معنیشوبخون خیلی قشنگه

باشه حتما میخونمش عزیزم .یک دنیا ممنون❤❤❤شما هم همیشه خوب باشی انشاالله