2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها لطفا زود اعتماد نکنید،شاید این لینک ی نقشه‌ست که اگه زدی روش تمام اطلاعات گوشیتو هک کنه و برا ...

به خدا نه.

من این کارو برای خودتون کردم .مجبورتون هم نکردم که این کارو کنید عکس از گوشی خودمم که بلاکش کردم گذاشتم شما باور نداری نزن 

به خدا نه. من این کارو برای خودتون کردم .مجبورتون هم نکردم که این کارو کنید عکس از گوشی خودمم که بل ...

عزیزم با تو نبودم که،کلا میگم،منظورم اون شخصی هست که این لینک و ساخته،شاید میخواد با این کار کلاه‌سرتون بزاره و اطلاعات گوشیتون رو هک کنه

بقیه‌هم که این لینک رو همه جا پخش میکنن ممکنه گرفتار بشن

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..

لطفا هیچ لینکی باز نکنید 

حتی اگر براتون اس ام اس شد از طرف  بانک ،از طرف کاربر های این سایت ،اینستا و شبکه های اجتماعی دیگه

کلاهبرداری و هک شدن حساب بانکی ،حساب کاری ،این مدت با توجه به اوضاع اقتصادی جامعه بسیار زیاد شده !

گروه زرد 🍁💪وزن شروع چالش پاییز  68🔓 ⬅66🔐 ⬅64🔐⬅۶۲🔐➡💛 🎅شروع چالش زمستان تا بهار 1401⬅۶۰🔐 ⬅۵۸🔐⬅۵۶🔐🔚۵۴🔐🔜🎅      
عزیزم با تو نبودم که،کلا میگم،منظورم اون شخصی هست که این لینک و ساخته،شاید میخواد با این کار کلاه‌سر ...

به عزیزم میدونم. چون من خودم رو لینکه زدم و بلاکش کردم من هدفم این بود که ی دفعه به شما پیام نده .اگه شک دارین لطفا رو اینکه نزنین بازم ببخشید  

عزیزم با تو نبودم که،کلا میگم،منظورم اون شخصی هست که این لینک و ساخته،شاید میخواد با این کار کلاه‌سر ...

شاید شما درست میگین.من منظورم مسخره کردن نیستا ولی حرف شما هم درسته 

مومو عین نهنگ ابیع؟ ینی از راه روانشناسی وارد میشه؟ از واتساپ هک می‌کنه یا هر نرم افزار دیگه ای؟

نه بد تره.فعلا از روبیکا شروع شده ولی تو وات و تل هم من دیدم که پیام بده

من اسکرینم گذاشتم ولی کار شما خیلی زشت بود چون خیلی زود قضاوت کردین من انتظار نداشتم مثلا یکی گفت شاید توهم از اونا باشی ولی تاریخ عضویت رو چک نکرد یکی دیگه گفتن چه مشکوکی اتفاقا من ناراحت نشدم با خودم گفتم چون اینجا فضای مجازی و کسی کسی رو نمی شناسه و اعتماد کردن کار اشتباهیه من این شماره رو که برای دوستام فرستادم و زیرش توضیح دادم که این چیه همه باور کردن چون منو میشناسن  اون اینکه هم شماره مو مو بود اگه بازش کنین می ره تو واتساپ و تو صفحه چت مو مو بعد بلاکم که همتون بلدین . من این کارو به خاطر ثوابش  کردم  و کسی رو مجبور به باز کردن لینک نکردم

بازم ببخشید که باعث شدم که شما با فکر بد و تهمت زدن به من گناه کنین

اخه عزیزم الان اینستا پرررره از عکسای آنچنانی کی دیگه براش عکسای ما مهمه؟؟ دیگه ی دوره ی فت ...

اره واقعا...حرف شما هم درسته....الان دیگه مث قبلنا نیست...اما منم چیزی که شنیدمو گفتم...و متاسفانه هنوزم عقاید و افکار خیلی از خونواده ها جاهلانست

هرچه پیش آید خوش آید ماکه خندان می رویم😁😀