2777
2789
عنوان

موقعیت کاری

83 بازدید | 3 پست

ی موقعیت کاری واسم پیش اومده متناسب با رشته دانشگاهیم هنوز دانشگاهم تمام نشده و استادم معرفم شده تو ی مرکز اوتیسم .حقوقش تا دو ماه برای خودشونه و بعدش استخدام میشم ..کار سختیه مشاور این بچه های عزیز حالا شما بودین انجام میدادین؟

میتونم بپرسم رشته تحصیلیتون چیه

و اینکه بنظرم برید حتما چون هیجیم نباشه دستتون میاد برای کار بعدم ک مرتبط با رشتس مگه رشتتونو دوس ندارید

(۱ دی )لطفا، بیاین متحد باشیم😍مرسی از همه پیشاپیش از اوناییکه تاپیک میزنن معذرت میخوام چون گزارش میزنم براشون😁اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍

چه رشته و مقطعی میخونی عزیزم؟من یه بار با بچه های سندرم داون و اوتیسم بودم بیشتر از 2روز نتونستم تحمل کنم واقعا سخته باید بهش علاقه داشته باشی و دلت نسوزه و گرنه افسردگی میگیری و خیلیم کثیف کاری میکردن بیچاره ها که نمیفهمیدن من واقعا نمیتونستم تحمل کنم،،به نظرم یه چن روزی برو ببین چطوره میاد دستت اگه خوشت نیومد نرو

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چه رشته و مقطعی میخونی عزیزم؟من یه بار با بچه های سندرم داون و اوتیسم بودم بیشتر از 2روز نتونستم تحم ...

من قبلاً هم با بچه های کم توان ذهنی کار کردم ..ولی خب نمیتونم بگم کار اسونیه.خیلی مهربونن .انقد عشق بهت میدن ک روحیه میگیری