2777
2789

ببین اب ولرم نزدیک به داغ به اندازه ای که خمیر تقریبا سفت ،درست بشه ،شل نباشه که مو نمیبره، در حد پنج شش دقیقه روی بدن کاملا خشک بدون از زخم و بریدگی میزاری بعد برای اینکه خیلی خوب تمیز بشه من خودم ی کیسه مخصوص گذاشتم برا همین کار ،،میرم زیر دوش و کل قسمتها رو کیسه می کشم و کنده میشن و پوست صاف صاف صاف و کاملا تمیز میشه

جدی ؟؟؟مگه کیلویی هم هست ؟آخه اگه به نقاطی برسه که پوستش نازکتره ومو نداره،بدجوری میسوزونه! یه سوال ...

اره 

عطاریا میفروشن 

یه اسم دیگش نوره است

بعصیا حساسیت دارن یا نباید بزنن یا سریع بشورن 

من خودم با دستکش میزنم چون پوست دستمو سوراخ میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ده نفر کامل برات توضیح دادن دوباره میگی میشه توضیح بدی

نمی‌خوای بگی خب نگو چرا میزنی

شما دیر جواب دادی وگرنه من به اونا بعدش گفتم توضیح دادن😒

لطفاً برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 🙏
نمی‌خوای بگی خب نگو چرا میزنی شما دیر جواب دادی وگرنه من به اونا بعدش گفتم توضیح دادن😒

من دو صفحه خوندم دیدم همه کامل توضیح دادن بعد دیدم دوباره نوشتی توضیح بدین

قیافه من🔫😑😑وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته 🔫😑الویه خوردم، تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره😲 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . وقتی باد پرده رو تکون میده نوار سربی پرده واسه جنین ضرر نداره؟ ذراتش توی هوا معلق بشه😫😫😫بچه فامیل با لیزر اسباب بازیش نور انداخت روم واسه بچه ضرر نداشته باشه🤦‍♀️ مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                           
من اونجام تیره شده بخاطر استفاده از ژیلت چی بزنم خوب شه؟ 

همین موبر خوبه  برای روشن شدن بزن تو نت خیلی راه ها هست ماسک های مختلف مثل ماست .جوش شیرین و خیلی چیزای دیگه .من استفاده نکردم

تولید کننده پودر موبر بدون بو برند مهنا

با خاصیت سفید کنندگی بالا و سرعت موبری عالی

پیج اینستا گرام مار و دنبال کنید
@mahna_podr
میتونید مستقیم از دیجیکالا هم بخرید
خرید کارتنی هم داشته باشید خودمون براتون میفرستیم