99همتا مدیر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 3536 عنوان پودر موبر | مشاهده متن کامل بحث + 1396 بازدید | 57 پست کیا بلدن استفاده کنن؟چرا من هرچی میزنم هیچی نمیکنه لطفاً برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 🙏 1399/07/25 | 16:01 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
belack عضویت: 1399/07/03 تعداد پست: 383 با آب گرم قاطی کن در حدی که خمیر بشه نه دوغ میزاری ۵ دقیقه بونه دوغ؟
khanom_shiva عضویت: 1399/04/29 تعداد پست: 4100 برای منم عمل نمیکنه فقط مثل مرغ پر کنده یکی بود یکی نبودش میکنه همسرم همه زندگیمه🏵️،سادات حسینی هستم 🌷❤️
پرنیان٬ عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 4735 برای موهای اونجا ... هم جواب میده ؟ آخه خیلی ضخیمه بله من فقط برای همین مورد استفاده میکنم سفتی خمیر خیلی مهمه وقتی مو سست میشه یه کم حالت فر پیدا میکنه این یعنی کارش تموم شده😂
99همتا مدیر استارتر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 3536 اتفاقا موی ضخیمو هم خیلی خوب می کنه،ی کیسه بکش تمام موها رو می کنه ،ریشه رو سست می کنه ،اگه موی ضخیم ... میشه یه توضیحی در باره ی استفاده ش بگی چون موی منم زخیمه و این که چه مارکی میزنید؟ لطفاً برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 🙏
مامان__مهراد عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 1388 نه همشون بوی بد ندارم لطیف ودپی خیلی خوبن اون بودارها بوی فاضلاب میدن تا دوروز نمیشه رفت تو خونه😂 اون بسته بندیا بصرفه نیستاونارو کیلویی میخری هوووو تا یکسال داریش😅♥️آره خیلی بوی بدی داره ولی بهتر میکنه
khanom_shiva عضویت: 1399/04/29 تعداد پست: 4100 دوغ؟ میگه خمیر مانند بشه نه شل مثل دوغ همسرم همه زندگیمه🏵️،سادات حسینی هستم 🌷❤️
salamati_forever عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 1127 چه طوری تست کنم؟ با ناخونت یا کاردک بکش رو پوستت اگه دیدی تمیز نشد باز بذار بمونه
playing عضویت: 1398/08/14 تعداد پست: 4260 بله من فقط برای همین مورد استفاده میکنم سفتی خمیر خیلی مهمه وقتی مو سست میشه یه کم حالت فر پیدا میکن ... باشه دستت درد نکنه تا دندان دارید لبخند بزنید
مهربانوmmm عضویت: 1399/06/26 تعداد پست: 4909 موهات چه جوریه زخیمه چه طور استفاده میکنی مارکش فرقی نداره وقتی زدی امتحان کن اگه مو ازش کنده شده لیفو خیس کن صابون بهش بزن بکش به بدنت تمیز میشهفقط با لیف وصابون گر نگهدار من آن است که من میدانم، شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد!!
99همتا مدیر استارتر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 3536 اره زخیمه با اب داغ قاطی میکنم ن شل ن سف مث سنگ یذره سفت خمیری ب بدنم میزنم خشک خشک شد با کارد توش م ... برای موی زخیم تقریباً چه قدر میزاری بمونه؟ لطفاً برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 🙏
پرنیان٬ عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 4735 اون بسته بندیا بصرفه نیست اونارو کیلویی میخری هوووو تا یکسال داریش😅♥️ آره خیلی بوی بدی داره ولی ب ... جدی ؟؟؟مگه کیلویی هم هست ؟آخه اگه به نقاطی برسه که پوستش نازکتره ومو نداره،بدجوری میسوزونه! یه سوال دیگه ....واجبی همیناس که شما میگی یا فرق داره؟
نیلوفرخانوووم2 عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 7677 میشه یه توضیحی در باره ی استفاده ش بگی چون موی منم زخیمه و این که چه مارکی میزنید؟ عزیزم ده نفر کامل برات توضیح دادن دوباره میگی میشه توضیح بدی قیافه من🔫😑😑وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته 🔫😑الویه خوردم، تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره😲 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . وقتی باد پرده رو تکون میده نوار سربی پرده واسه جنین ضرر نداره؟ ذراتش توی هوا معلق بشه😫😫😫بچه فامیل با لیزر اسباب بازیش نور انداخت روم واسه بچه ضرر نداشته باشه🤦♀️ مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑