بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم منمدوبار کیست درموئيد داشتم،،یکبار تخمدان راستم،،یکبار تخمدان چپم،،بله کیست درموئيد یا همان کیست مویی حتمن باید عمل بشه،،ولی چون خواهرت بچه هست لاپارسکوپی کنین یعنی همون لیزر،،،،جراحی باز نکنه چون بچه هستش
یه پزشک زنان پیدا کنین که لاپارسکوپی هم کنه،،با لیزر براش بر میدارن،،اونم بازم باید متخصص زنان ببینه چون کیستی که خیلی بزرگ باشه با لیزر جواب نمیده و باید جراحی باز بشه که میشه همون بخیه خوردن مثل سزارین،،بعد از عمل هم مقداری از کیستش می فرستن آزمایشگاه برا نمونه برداری
کیست های آبی همون کیست ساده هستن که با مصرف قرص های جلوگیری از بین میرن (از روز اول پریود شبی یکی خورده بشه )کیست های هموراژیک یا همون کیست های خونریزی کننده هم خوشبختانه با مصرف قرص جلوگیری بازم از بین میره
فقط کیست های درموئيد یا مویی هستن که حتمن باید جراحی بشن،،،فقط یه نصیحت خواهرانه بهت میکنم همیشه خواهرت چهار ماهی یه بار حتمن سونوگرافی بره برای بررسی تخمدان هاش،،من الان همیشه سونوگرافی میرم خداروشکر دیگه هم کیست مویی نیاوردم
من هفته ۱۷ بارداری فهمیدم کیست درموئید تو تخمدان دارم دکتر گفت کوچیک میشه و وقت سزارین درش میارم. اولش ۷ سانت بود ولی شد ۹ سانت و هفته ۲۶ که بودم ی روز عصر درد شدید گرفتم و اورژانسی عملم کردن. خداروشکر دخترمم سالم موند تو شکمم