2777
2789
عنوان

فش

171 بازدید | 28 پست

به پدربزرگم گفتم با پول سهام عدالت ميخام بينيمو عمل كنم گفت تو غلط ميكني دست به اون ميزني بايد با اون ماشينمو درست كنم و واسه خونه وسائل خريد بهم گفت گوه به بينيت و صورتت كه هي ازشون حرف ميزتي😔

كاربران ني ني سايت مثل خانواده من بجز اونا كسيو ندارم♥️💎

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وا😐

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

تو چیکار کردی 

هر چه مغرورتر باشیتشنه ترند برای با تو بودنو هرچه دست نیافتنی باشیبیشتر به دنبالت می آیند؛امان از روزی که غروری نداشته باشیو بی ریا به آنها محبت کنیآن وقت تو را هیچ وقت نمی بینند؛سادهـ از کنارت عبور می کنند …
خب راست میگه چیکار به سهام عدالت پیرمرد داری برا چی اعصبانیش می کنی که این طوری جوابت بده

سهام عدالت خودمو ميگم ميگ حقي در سهام خودتو نداري

كاربران ني ني سايت مثل خانواده من بجز اونا كسيو ندارم♥️💎

دوستان خواهش میکنم تایکای اخرمو گزارش بزنین صلوات میفرستم براتون 🙇‍♀️

هر چه مغرورتر باشیتشنه ترند برای با تو بودنو هرچه دست نیافتنی باشیبیشتر به دنبالت می آیند؛امان از روزی که غروری نداشته باشیو بی ریا به آنها محبت کنیآن وقت تو را هیچ وقت نمی بینند؛سادهـ از کنارت عبور می کنند …
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز