2777
2789
عنوان

نفس گرم

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 27 پست
بلاخره همه جور آدمی پیدا میشه  آدمای خوب و با اخلاقم وجود دارن ولی کم

من ندیدم دیگه با هوو تو شهر ما بودن ولی کاری به کار هم نداشتن نه که با هم مهربون باشن

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم
ببین نشون داد تهش بدبختیه ولی حیف که آقایون نمیفهمن

اگر همه مردا خیانت کار می مردن که خوب بود😁ولی یه فیلم ایرانی مرده خیانت کرد زن اولی هم پذیرفت دوتا زنا باهم زندگی کردن😑

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینا فیلمن  آدم به این خوبی فقط تو قصه هاست

اره یا حداقل ۱ در ۱۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ ملیون 😅

من ندیدم دیگه با هوو تو شهر ما بودن ولی کاری به کار هم نداشتن نه که با هم مهربون باشن

خب منم ندیدم😂

ولی بلاخره میگم زمین خدا بزرگه شاید باشن اینجور آدمایی

بعدم شما در نظر بگیر بعد از مرگ شوهر با هم آشنا شدن اگه شوهرش زنده بود خیلی سخت بود ببینه شوهرش به کس دیگه محبت میکنه

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
خب منم ندیدم😂 ولی بلاخره میگم زمین خدا بزرگه شاید باشن اینجور آدمایی بعدم شما در نظر بگیر بعد از ...

اره تازه شوهره خونه میساخت پنچ شنبه جمعه بره خونه زن دومه😐

یه فیلمی بود تو سینما اون از اینم بدتر بود اونو میدیدی چی کار میکردی 

چه فیلمی؟؟نه ندیدم فقط این و دیدم خیلی بدم میاد یه جوری قبح اینکارو دارن میریزن

♩بزن باران بهاران فصل خون است♩بزن باران که صحرا لاله گون است♩بزن باران که دین را دام کردند♩شکار خلق و صید خام کردند♩بزن باران خدا بازیچه ای شد ♩که با ان کسب ننگ و نام کردند♩بزن باران به نام هرچه خوبیست♩به زیر اوار گاه پایکوبیست♩مزار تشنه جو باران پر از سنگ♩بزن باران که وقت لایروبیست♩بزن باران بهاران فصل خون است♩بزن باران که صحرا لاله گون است♩
چه فیلمی؟؟نه ندیدم فقط این و دیدم خیلی بدم میاد یه جوری قبح اینکارو دارن میریزن

یادمه توش آناهیتا همتی و یوسف تیموری بازی میکردن آناهیتا زن اولی بود اخر سرم با شوق کنار هم زندگی کردن 😐😑

یادمه توش آناهیتا همتی و یوسف تیموری بازی میکردن آناهیتا زن اولی بود اخر سرم با شوق کنار هم زندگی کر ...

اااایییییی😖😖فکرش هم موهای تنم و سیخ میکنه.انگار دارن عادی سازی میکنن

♩بزن باران بهاران فصل خون است♩بزن باران که صحرا لاله گون است♩بزن باران که دین را دام کردند♩شکار خلق و صید خام کردند♩بزن باران خدا بازیچه ای شد ♩که با ان کسب ننگ و نام کردند♩بزن باران به نام هرچه خوبیست♩به زیر اوار گاه پایکوبیست♩مزار تشنه جو باران پر از سنگ♩بزن باران که وقت لایروبیست♩بزن باران بهاران فصل خون است♩بزن باران که صحرا لاله گون است♩
اره تازه شوهره خونه میساخت پنچ شنبه جمعه بره خونه زن دومه😐

😥😥😥خداییش خیلی سخته

مردا اگه زنم میگیرن به نظرم قایم کنن خیلی بهتره تا آدم بدونه😣

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
اااایییییی😖😖فکرش هم موهای تنم و سیخ میکنه.انگار دارن عادی سازی میکنن

منم خیلی بدم اومددد اومدم حتی اینجا گفتم

😥😥😥خداییش خیلی سخته مردا اگه زنم میگیرن به نظرم قایم کنن خیلی بهتره تا آدم بدونه😣

اره 😶😶😶البته انشالله قبلش مرده باشن

اره 😶😶😶البته انشالله قبلش مرده باشن

😂😂😂😂

منم خیلی بدم اومددد اومدم حتی اینجا گفتم

حق داری منم از اینجور فیلما خوشم‌نمیاد