2777
2789
عنوان

خواهرشوهرو دختر عفریتش😤😥

450 بازدید | 16 پست

خواهرشوهرو دختر عفریتش منو خیلی اذیت کردن مخصوصا تو نامزدیم الان دخترش شوهر کرده دائما استوری عشق و حالشونو میزاره ولی ما بخاطر این دوتا نتونستیم خوشی کنیم خیلی حرصرمیخورم😢😢

نوش جونت 😑🤐

واسه رسیدن به هیچکس ندوید... آدمایی ک مال هم باشن کنار هم راه میرن❤️از این کاربری قبلا ی نفر دیگه استفاده میکرده الان من.. بعضی تاپیکا برا من نیس😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی با تو نیستما تو کنار 

فقط این تن بمیرع شماهایی ک راجب خاهر شوهر و مادرشوهر و قوم و ایل شوهر میزنین خودتون فامیل شوهر نیستین و نمیشین نع؟!الحمدااله پس

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                 

با ذکر مثال بگو چطور جلوی خوش بودن شما رو میگرفتن؟!

خدارامی شناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
اسی با تو نیستما تو کنار  فقط این تن بمیرع شماهایی ک راجب خاهر شوهر و مادرشوهر و قوم و ایل شوه ...

راستش منم تو مجردی با زنداداشام بد بودم 

ولی بعد ازدواج که کردم دارم مثل پروانه دورشون میگردم 

حالا نمیدونم اون موقعه بخاطر سن کمم بود اخه ۱۰ ۱۲ ساله بودم اونا اومد منم ۱۷ سالگی عروس شدم 

حسودیم میشد بهشون 

دوست داشتم بهم برادرم بیشتر توجه کنه اونم هی جلو زنش میگفت پدر و مادر و خواهر هیچوقت جای زن آدم رو نمی گیره 

منم حسودیم میشد 

ولی الان که ازدواج کردم و ۱۹ سالمه پشیمونم بخاطر حسادتم  همش خجالت میکشم ☹☹

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
راستش منم تو مجردی با زنداداشام بد بودم  ولی بعد ازدواج که کردم دارم مثل پروانه دورشون میگردم& ...

ارع بخاطر سنت بود 

اوج این بود ک یکی بت توجع کنع 

اما اینجا کلا زیاد از این بحثا میش 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                 

2790
2778
2791
2779
2792