2789
عنوان

Nfدر انومالی

179 بازدید | 8 پست

من ان تیم ۳ونیم بود و ان بی رو ندید تو ۱۲ هفته و ۵ روز امینو شدم خداروشکر سالم بود واسه انومالی رفتم یجای بهتر سونو ک گفت همه چیش سالمه ..من ب سونوگراف اولی شک دارم ک ان تیمم اشتباه اندازه زده چون ب این دومی گفتم ک‌تیغه بینی رو ندید گفت درسته همکارم بوده ولی این بچه دماغ داره نمیدونم چرا ندیده..nfرو زده ۵ من تو ۱۸ هفته و ۴ روز رفتم آنومالی زده طبیعیه یعنی بچم بدنیا بیاد گردنش ضخیمه؟کیا ان افشون انقدر بوده و نی نی بدنیا اومده میشه بگین 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو چند هفته تیغه رو‌دید ؟ 

۱۸ هفته و ۴ ..سونولوژیستش حرف  نداشت ان تی رو یجا رفتم آنومالی رو جای دیگ واسه ان تی همش دستگاهش قطع میشد و مرکز بود شلوغ شاید ۵ دقیقه هم طول نکشید

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
یه چیز بگم اینا همه تخمین و احتمالاته اصلا دقیق نیست وقتی رفتی آمینو اکی بوده دیگه یعنی تیغه داشته و ...

تو انومالی بهم گفت وقنی جواب آمینوت سالم بوده حالا هزار نفرن بگن ک ان بی دیده نشده ارزشی نداره ..ولی دیگ دید اندازه شم زد طبیعی زوم کرد گفت ببین خیالت راحت..من نگرانیم ازnfهست 

Nf هم تا شش میلیمتر نرماله

اخه ۵ و ۶ دیگ حداکثرشه یعنی نی نی گردن کلفته 😂؟؟

نه بابا یعنی دیگه نرماله حساس نباش به این چیزا 

منم nf5.سلفری قبلا داده بودم سالم بود.اون موقع دکار هم بشما گفت زیاده؟

خواهش میکنم واسم دعا کنید که خدا ارزوم رو براورده کنه