2777
2789
عنوان

فولی ۱۷ و۱۸ وکیست

154 بازدید | 31 پست

سلام

من فولی ۱۷ و۱۸ داشتم  الان ۴روز فقط لک قهوه ای دیدم بعداز ۴روز صب که روز پنجمم میشه بدجور دل درد دارم وخونریزیم شروع شده همیشه دل دردپریودی داشتم فقط زیردلم بود ولی حالاتخمدانام دردمیکنه راستی داروی تحریک تخمدان خوردم لترزول و ۱۱تا۲۵ ام دافاستون وقرص استرادیول.......حالامیترسم فولی کیست شده باشه سینه هامم دست میزنم خیلی درد داره قبلا فقط یکی دوروز قبل پریودی دردمیگرفت باشروع پریودی دردش قط میشد ولی الان قط نشده دردم زیادشده ممکنه کیست باشه؟؟؟؟؟؟به نظرشما ۴روز لکه قهوه ای چیز بدی نیس؟؟  میشه علتش واسه مصرف دافاستون باشه؟؟؟اینم بگم اولین بارم بودازاین قرصا میخوردم وتنبلی تخمدان دارم

مصرف لتروزول و کلومیفن چون باعث تحریک تخمدان میشه باعث احساس درد تو تخمدانها میشه. با لتروزول بعید م ...

ن واسم نزدم گفت خودش ازادمیشه لازم نیس اول که ۴روز لک داشتم فک کردم باردارم ولی نبودم خیلی دلگیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم لتروزول که خوروم اینجوری بود. فکر میکردم کیسته ولی نبود. نگران نباش. بالاخره قرصهای هورمونی یه مقدار سیستم بدن تغییر میدن. من با اینکه تنبلی ندارم ولی همیشه قبل از پری دو سه روزی لکه بینی دارم

منم لتروزول که خوروم اینجوری بود. فکر میکردم کیسته ولی نبود. نگران نباش. بالاخره قرصهای هورمونی یه م ...

دکتربهم گفت اگه باردارنشدی سوم پریودی دوباره بیا مطب.....الان اون ۴ روز لکه بینی هم حساب میشه یا سومین روز از شروع قاعدگی حساب میشه کلی دعای خیرت کردم که جوابمودادی

درد تخمدان عوارض لتروزوله

میشه این ماه خودم سرخود لترزول بخورم بعد دهم برم‌پیش دکتر....شرایط مالیمون خیلی سخته دکترم میرم هردفعه باید ۵۰۰هزینه کنم گفتم سوم برم حتما باز میگه لترزول بخور

میشه این ماه خودم سرخود لترزول بخورم بعد دهم برم‌پیش دکتر....شرایط مالیمون خیلی سخته دکترم میرم هردف ...

عزیزم منم شرایط تورو داشتم میگفتم اینکارو کنم ولی ترسیدم رفتم دکتر خدارو شکد الان با دارم با لتروزول و گنال اف و سینال اف

عزیزم منم شرایط تورو داشتم میگفتم اینکارو کنم ولی ترسیدم رفتم دکتر خدارو شکد الان با دارم با لتروزول ...

انشاءالله بحق این روز عزیز بچتو سالم توبغلت بگیری واست نادعلی میخونم خودت وبچت سالم باشین به نظرت ۴روز لکه بینی حساب میشه یا سوم قاعدگیمو باید ازامروز که پریودم شروع شده حساب کنم 

انشاءالله بحق این روز عزیز بچتو سالم توبغلت بگیری واست نادعلی میخونم خودت وبچت سالم باشین به نظرت ۴ر ...

لکه بینی کم جز قاعدگی نییس..من تا حالا لکه بینی قبل پریودی نداشتم باید ببینی در چه حدیه