2777
2789
۴ هفته و ۵ روز 

مرسی عزیزم

من ۳ روز پیش سونو دادم و توی دوتا تصویر مختلف ۰.۵۴ و۰.۶ نوشته و بعد به فارسی نوشته ساک حاملگی 5mm .

ننوشته چند هفته..

حالا موندم چند هفتم میشه بر اساس سونو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید تاپیک قبلیم‌رو می خونین که ببینین شرایطم‌طبیعی هست یا نه-؟🥰

خوندم عزیزم حتما لقاحت یه هفته دیر از حدست بوده . ایشاله نی نیت سالم میاد بغلت . از من به تو نصیحت نگرانی بدترین آسیبو میزنه به نی نیت .۲ هفته فیلمای طنز ببین جک بخون کتاب بخون حواستو پرت کن .دوباره برو سونو 

آخه یه لک کوچیک قهوه ای دیدم

خیلیا کل ۹ ماهو لک بینی دارن . استراحت کن .جیز سنگین بلند نکن . سرچ کن جیزایی که باعث خدانکرده سقط میشه یعنی قاعده اوره نخور . ایشاله مشکلی نیست نگران نباش 

خوندم عزیزم حتما لقاحت یه هفته دیر از حدست بوده . ایشاله نی نیت سالم میاد بغلت . از من به تو نصیحت ن ...

دو روزه اینقدر تو فکرم که اصلا هیچ کاری نمی تونم بکنم😒

همش ناراحتم..

تا قبل از دیدن لک هر شب دلدرد داشتم و شکمم سفت شده بود ولی الآن دیگه نه درد دارم نه سفتی شکم.. 🙄

دو روزه اینقدر تو فکرم که اصلا هیچ کاری نمی تونم بکنم😒 همش ناراحتم.. تا قبل از دیدن لک هر شب دلدر ...

عزیزم حواستو پرت کن .ایشاله هر چی به صلاحته خدا همونو بهت میده . اینجوری که همش نگران باشی همش بهش فکر کنی ۹ ماه خیلی اذیت میشی .چون هر روز یه اتفاق جدید میافته به چیزای مثبت فکر کن ایشاله بارداری راحتی داشته باشی 

عزیزم حواستو پرت کن .ایشاله هر چی به صلاحته خدا همونو بهت میده . اینجوری که همش نگران باشی همش بهش ف ...

مرسی عزیزم

ایشالله شما هم باردار هستین.. خدا بهمون کمک کنه🥰🥰