2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

225 بازدید | 7 پست

خانوما سلام اونایی که تجربه زایمان طبیعی داشتن ..من اوایل ۸ ماهگی ام میخواستم بدونم چیکارا میتونم کنم که بدنم امادگی بیشتری داشته باشه و زایمان راحت تری داشته باشم؟

ورزش کن حتما

پیاده روی هم هرشب داشته باش

من از هفته ۳۶ با توپ زایمان ورزش کردم خداروشکر زایمانم خیلی خوب بود

و از ۳۶ هم تقریبا هرشب حدود یه ساعت پیاده روی داشتم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پیاده روی کن گلم زایمان طبیعی به نظر من خیلی عالیه سخته ولی بعدش خیییلی حال خوبی داری تا میتونی انار بخور  ربطی به زایمان نداره ولی خییییلی مفیده بخصوص برای جلوگیری از زردی نوزاد... اگه شرایطش رو داری دو سه شب در میون قبل از خواب با ماهیچه گوسفندی گل گوشت درست کن بخور... من قبل از زایمان زیاد پیاده روی داشتم و تحرکم خیییلی زیاد بود چون وزنم بالا نبود زیاد ورجه وورجه میکردم خخخخ ولی خب دهانه رحمم خیلی سخت باز شد بستگی به بدنت داره مثلا مامانم و خواهرم تا رفته بودن بیمارستان زایمان کردن ولی من از شش صبح تا هفت شب طول کشید تا دهانه رحمم باز بشه...تا میتونی خودتو تقویت کن که تا زایمان کردی شیرت بیاد همون گل گوشت شیرتو زیااااد و غلیظ میکنه 

مامانایه برنامه هس دکترانلاین داره

هرساعت شبانه روزهم انلاین هستن

چن تادکترداره

برای مادرای بارداروبچه دارهس هرسوالی باشه زودجواب میدن

من یه عضوم خیلی خوبه گفتم به شماهم معرفی کنم

خواستین ازرولینک نصب کنین

https://gahvare.net/i/5e0f25596c033

زایمان طبیعی نکنید بخدا من دوتا بچم رو سز شدم البته دکتر تشخیص داد، ولی بعد ها فیلم زایمان طبیعی رو دیدم که چطور با قیچی گوشت ادمو قیچی میکنن و بغد بخیه میزنن، الکی میگن که بی حسی میزنن چون هرکی رو دیدم طبیعی زایمان داشته میگفت موقع بخیه زدن بی حس نبووده، خیلی وحشتناکه  حالا که سزارین هست چرا طبیعی. در ضمن نگید عوارض داره و اینا، خون هم زیاد از دست بدی، که نمیدی، بعد عمل گوشت و اینا کباب کن بخور تا خونت زیاد بشه، ومنالله توفیق😐