2777
2789
عنوان

اگه بهت خبر بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 52 پست
خیلیییییییی ماشالله دوتاشون.....و جای مهر های گنده گنده رو پیشووونی شون

خوب مشخصه که برایه تظاهره من قبلا نماز میخوندم هر چقدر امتحان کردم اصلا همچین جاومهری رو پ یشونیم نیوفتاد .و دید اطرافیانم نصبت بهم بد شده بود فکر میکردنکمن دارم با نماز خوندن دارم پوشش رو کارم میزارم بخاطر همین دیگه نماز نخوندم.چون خیلی نماز خونها رو میدیدم اطرافم زیاد بودند که مال مردم رو عین آب خوردن بالا میکشن و نماز خوندن رو وسیله کردن برایه کلاهبرداری که دیگران بهشون اعتماد کنن

💝ای ایران ای مرز پر گوهر،ای خاکت سرچشمه هنر .دور از تو اندیشه بدان .پاینده مانی و جاودان💐
خوب مشخصه که برایه تظاهره من قبلا نماز میخوندم هر چقدر امتحان کردم اصلا همچین جاومهری رو پ یشونیم نی ...

دقیقااااا ولی اینها مثلا از سرشناس ها بودن 

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقااااا ولی اینها مثلا از سرشناس ها بودن 

عجب آدماییی تا چه حد سر شناس بودن آخه یعنی اینقدر چشم دل نا سیر بودن که چشمشون دنبال مال و منال بچه یتیم بوده

💝ای ایران ای مرز پر گوهر،ای خاکت سرچشمه هنر .دور از تو اندیشه بدان .پاینده مانی و جاودان💐
عجب آدماییی تا چه حد سر شناس بودن آخه یعنی اینقدر چشم دل نا سیر بودن که چشمشون دنبال مال و منال بچه ...

اگه بشه گفت ادم البته.چقدررررر از خونمون کش رفتن و بردن فقط نمیدونی چکار کردن با زندگی ما حالا همونها همون تازه ب دوران رسیده ها بدرای ما دور برمیدارن اینش بیشتر لجم میده.بخداا اون موقع بچهاشون آرزوشوووون بود فقط بیان تو اتاق من یا بیان خونه ما نمیگم حالا ما خیلییی خاص بودیم ولی خب خونمون نسبت ب اونها هم بزرگتر بود هم شیک تر مثل ندید بدید ها خونه ما را نگاه میکردن یا زنهاشون تو حسرت طلا ها مادرم بودن حالا میان ب ی ببخشید ببخشید چس مال شون برامون مینازن.بخدا التماس مامانم میکردن لباسها بچهات کوچیک میشه بده ما

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃
اگه بشه گفت ادم البته.چقدررررر از خونمون کش رفتن و بردن فقط نمیدونی چکار کردن با زندگی ما حالا همونه ...

حتما چشمتون زدن عزیزم کاش نمیدیدن زندگیه شما رو یا خودتون نمیزاشتید همه چیز رو ببینن چشم نذر خیلی بلاها سر آدم میاره

حتما چشمتون زدن عزیزم کاش نمیدیدن زندگیه شما رو یا خودتون نمیزاشتید همه چیز رو ببینن چشم نذر خیلی بل ...

اره همهههههه میگن بخدا بابام هیچیششش نبود یکدفعه افتاد و اینجور شد.خب میفهمیدین چون بابام از خیرین بزرگ‌شهرمون بود برای دخترهای فامیل تک تک شون جهاز خرید کمک مالی خیلیی میکرد فامیل هم ک فضووول میشه نفهمن.من هم فامیل مدریم هم مادریم ب شدددت حسسسسود بودن.باورت نمیشه عمم چقدررر علنی ب بابام میگفت از کجا میاررید شما همش ب مسااافرت و طلا و تفریح اید

اره همهههههه میگن بخدا بابام هیچیششش نبود یکدفعه افتاد و اینجور شد.خب میفهمیدین چون بابام از خیرین ب ...

اصلا قید بعضی فامیلا رو کلن باید زد که زندگیه آدمرو نبینن.الهی به حق همین شب عزیز خدا کمک کنه به هممون وآرامش نصیبمون کنه والامن که خستم از دست یکسری آدم نماها .عزیزم شب خوبی داشته باشی و مدر عزیرت امشب بهدخوابت بیاد امیدوارم⚘⚘⚘⚘❤❤❤🥰🥰🥰😘😘😘😘میبوسمت شبت رویایی

اصلا قید بعضی فامیلا رو کلن باید زد که زندگیه آدمرو نبینن.الهی به حق همین شب عزیز خدا کمک کنه به همم ...

الهی امین.فدات گلم سرتم درد اوردم.ب همچنین.انشالله هیچووقت دشمن ب شاد نشی.عزیزمی شبت پر از ارامش😘😘