2777
2789

بله خیلی ها هستن ک اینجورین یا باید ذهنتو با یکاری مشغول کنی یا سعی کنی بخوابی اگه دیدی همش‌ ذهنت میره به سمت فکر و خیال باید رو خودت کار کنی که بزاری کنار این عادتو وگرنه اذیت میشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله خیلی ها هستن ک اینجورین یا باید ذهنتو با یکاری مشغول کنی یا سعی کنی بخوابی اگه دیدی همش‌ ذهنت می ...

بله اذیت میشم بخصوص که الان نزدیک پریودم هست کلا انرژی منفی شدم و مدام بغض می کنم

بله خیلی ها هستن ک اینجورین یا باید ذهنتو با یکاری مشغول کنی یا سعی کنی بخوابی اگه دیدی همش‌ ذهنت می ...

اره اینجوری خیلی خوب😁

‌اگ راحت بود ک فرهاد دل یه کوهو نمیکند...
بله اذیت میشم بخصوص که الان نزدیک پریودم هست کلا انرژی منفی شدم و مدام بغض می کنم

ناراحت نباش عزیزم کلا یچیز طبیعیه اگه رو خودت کار کنی مطمئن باش حل میشه اگه وقت داری سعی کن یه سرگرمی برا خودت داشته باشی و تا این وقتم بیدار نمونی😁 

ناراحت نباش عزیزم کلا یچیز طبیعیه اگه رو خودت کار کنی مطمئن باش حل میشه اگه وقت داری سعی کن یه سرگرم ...

ممنون مهربون مشغله زیاد دارم هم دکتری می خوانم هم سر کار میرم نمی دونم شاید باید مشغله جدیدتر درست کنم

ممنون مهربون مشغله زیاد دارم هم دکتری می خوانم هم سر کار میرم نمی دونم شاید باید مشغله جدیدتر درست ک ...

موفق باشی.مشغله بیشتر فکر بیشتر نکن اینکارو😂کلا هر چی به ذهنت آرامش میده رو انجام بده