2777
2789
عنوان

بعد مهمونی

358 بازدید | 19 پست

سلام من بعد مهمونی خانواده ی شوهرم خیلی خسته میشم و سردرد میگیرم اما خونه ی مامانم اینطور نمیشم. 

به نظرتون دلیلش چیه؟ چیکار کنم؟

از این کاربری دو نفر استفاده می کنند.من و خواهرم. سپیده و هدیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرص میخوری لابد 

مهرسای مامان ،دختر قشنگم روز تولد دوسالگیت میخام به خودم قول بدم بهترین مامان دنیا باشم برات.ی مامان خوش اخلاق و مهربون که تو این دنیا فقط تو و بابایی برام باارزش هستین.دوستتون دارم❤🧿🎀

هر چی زیر سر خواهر شوهره 😂🤣😂😂😁😁😁😁

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   
حرص میخوری🤐

نه فقط خاطرات زیاد خوبی ندارم از مهمونیاشون. قبلا خیلی ناراحت میشدم. اما الان با اینکه ناراحت نمیشم اما همش استرس رفتن به اونجا رو دارم و همش گذشته تداعی میشه برام.

با مامانت اینا راحتی برا اینا استرس داری

آره خونشون اصلا خود واقعیم نیستم  همش باید فیلم بازی کنی😑

خب همون دیگ ذهن و دلت درگیره 

چیکار کنم؟ با اینکه خودم میدونم دیگه ناراحتی و مشکلی نیست اما چون تجربه ی خوبی ندارم با رفتن به اونجا  همش یاد گذشته میافتم😣

چیکار کنم؟ با اینکه خودم میدونم دیگه ناراحتی و مشکلی نیست اما چون تجربه ی خوبی ندارم با رفتن به اونج ...

بیخیال باشه اینجوری خودتو اذیت میکنی و سردرد میگیری مگ بیکاری برو خوش باش با هرکی صمیمی هستی زباد با اون بشین بگو بخند فرصت فک کردن بخودت نده

خدا بخودت قسم دنیات ته نامردیه
هر چی زیر سر خواهر شوهره 😂🤣😂😂😁😁😁😁

یه جورایی آره وقتی میدونم اونم قراره بیادفشارم میره بالا و تیک عصبی میگیرم😭

بیخیال باشه اینجوری خودتو اذیت میکنی و سردرد میگیری مگ بیکاری برو خوش باش با هرکی صمیمی هستی زباد با ...

آخه انگار دست خودم نیس ناخودآگاه ذهنم میره