2777
2789

۲ ماه پیش کاوازاکی گرفت؟یعنی بچم روماتیسم داره،،،،الان رو گونه هاش راش پروانه ای زده،،،،درد مفصل داره،،آزمایش خونشم اصلا نرمال نیست،،،،یعنی روماتیسمه؟؟؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تمام علایمشو داره،،،،،۱ ماه بیمارستان بستری بود به خاطر بیماری کاوازاکی،،،دیر تشخیص دادن،بهش آی وی آی جیک تزریق نکردن،،,،قلبش یه ذره درگیر شده،،بی وجدانا اول گفتن سرطان خون،،،،بعد متخصص آنکولوژی گفت سرطان نیست....روماتیسم،،،،الان صورتش و گردنش روم کرده قرمز شده رو گونه هاش،،،،یعنی لوپوس،،،چون لوپوس یه نوع روماتیسم دیگه

تمام علایمشو داره،،،،،۱ ماه بیمارستان بستری بود به خاطر بیماری کاوازاکی،،،دیر تشخیص دادن،بهش آی وی آ ...

انشاءالله بلا ازش دور باشه برای سلامتیش ده تا صلوات می فرستم انشاءالله که چیزی نیست بعضی وقتها علائم بیماری ها شبیه هم هست تا دکتر چیزی نگفته به خودت استرس نده

من اطلاعات پژشکیم بالاست،   همه آزمایشات رو به راحتی تفسیر میکنم،،،،علایم همه مریضی ها رو هم میدونستم،،،،اگه کسی آزمایشی چیزی داشت بزاره کمکش کنم،،،،به خاطر همین لوپوس دخترم رو فهمیدم،،،،ریزش موی یکدفعه شدید گرفته,،،،تو بینیش زخم شده،،،تو دهنش،،،،دکتر روماتولوژی گفت واسکولیت هم داره

۲ ماه پیش کاوازاکی گرفت؟یعنی بچم روماتیسم داره،،،،الان رو گونه هاش راش پروانه ای زده،،،،درد مفصل دار ...

بچه ی شما کاوازاکی گرفت؟ حالش خوب شد؟ چجور بود؟ بچه ی منم کاوازاکی گرفته..دوبار آی وی آی جی گرفت. خیلی شبها درد داره

بچه ی شما کاوازاکی گرفت؟ حالش خوب شد؟ چجور بود؟ بچه ی منم کاوازاکی گرفته..دوبار آی وی آی جی گرفت. خی ...

بله...ولی تحت نظر دکتر قلب هست...از موقعی که کاوازاکی گرفت مدام مریض میشه...بچه ی شما الان حاش چطوره؟؟میشه علائم دقیق مریضیش رو بگید...