2777
2789
عنوان

به شوهرم گفتم

777 بازدید | 45 پست

از بارداری تا الان که از زایمانم  گذشته رابطه نداریم البته از بعد زایمانم کلا جدا میحوابه چند بار حضوری بهش گفتم بعد ارمروز رفته شهرشون تا شنبه بهش پیام دادم یه حرفی شد منم شوخی  حرف اینو پیش کشیدم که جات جداس میل نداری واینا اونم گف درس میشه عزیزم تا دختری رنگ و رو بگیره ...منم گفتم پس یه سال بعد با استیکر خنده البته من ربطشون نفهمیدم چ ربطی به بزرک شدن دخترمون داره اخه شما فهمیدین بیاین به منم بگین

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بهانه الکی آورده من میدونم چشونه ولی حسش نیس بگم    

میشه بگی تا منم بدونم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

سلام حتما دلیلی داره و باید اینوجدی بگیرید اخه چه ربطی به دخترتون داره؟مشادرهامیگن بیشترمردها وقتی بچه دارمیشن به زنشون سرد میشن یاعکسش.این موضوع جدی بگیرید.مگه میشه یه مرداین همه تحمل کنه وصداش درنیاد؟

پیمانی که باخدا در طوفان بستی در آرامش فراموش نکنید..💙💙💚🧡💛

فک کنم دختری منظورش ی  چیز دیگس هااا یکم منحرف لفطا/:

👩‍👧‍👧💞I'm tork*🙋🏻‍♀️... Mom of twins*  ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁

چرا جاشو جدا کنه ؟

تا یک ماه مادرم و اینا پیشم بودن... درضمن با هر صدا بچه هم بلند میش میاد ها کمکم بده اهل خیانت هم نیس رابطه عاطفی خوبی داریم

شوهر من که تا چهل صبر نکرد مرد تحمل نمی کنه عزیز

برا من که دارم منتش میکشم نمیاد 

تا یک ماه مادرم و اینا پیشم بودن... درضمن با هر صدا بچه هم بلند میش میاد ها کمکم بده اهل خیانت هم نی ...

خوب شد گفتی اهل خیانت نیس میخواستم الان بگم بوی خیانت میاد😅

زندگی کوتاه است به همدیگر خوبی کنیم 😊
خودت يه روز بايد پيش قدم بشي ببينه كه ديگه نبايد نگران باشه و تو حالت خوبه درست ميشه نگران نباش

شدم..دیه صدبار هم بهش گفتم