2777
2789
عنوان

خستم از زندگیم

170 بازدید | 19 پست
جاییو ندارم درد دل کنم مجبورم اینجا بنویسم پس لطفا نیاید بگید خب بما چه بابام یه ادم سنتی و کاملا خشک مقدسه نمیزاره تنها برم بیرون ۲۱ سالمه همش گیر میده حسرت ی رژ لب زدن جلوشو دارم همش تو مهمونیا نگاه میکنه ب صورت و بلندی لباس منو خواهرم همش با همه دعوا میکنه سر نماز و...همش سنخنرانی میکنه هی حرف میزنه هی بداخلاقی میکنه مامانمم بنده خدا داره آب میشه خواهرم بخاطر فرار از دستش ازدواج کرده الان شوهرش بی پوله برادرم بخاطرش تو جمع نمیشینه منم همش تو اتاقمم باوجودی که مثل سگه دره خونه بپا همش تو خونه نشسم باز گیر میده و ناراضیه خیلی آدمه بدیه ولی مردم از دور ببیننش همه میگن خوبه بخدا خستم دیگه ملت الان بی روسری میگردن من هنوز سر رنگ جوراب باید دعوا کنم خدایا چقد فرق بین بنده هاته بخدا ی قرار ساده با دوستامو با هزار دروغ و استرس میرم بازنشستم هس همش خونس بخدا خودمو خواهربرادرمو با ی سری از جوونای الان مقایسه میکنیم ماها خیلی خوبیم باز همش بابام ناراضیه ایشالا داغمونو ببینه بفهمه خیلی خستم

عزیزم😔

چی‌میتونم بگم...

ان شاالله یه بخت خوب نصیبت شه ازدواج کنی خوشبخت بشی....

پسرم ماه 🌛شب تارم دخترم ستاره ⭐ درخشانم.خدایا ممنون🤲 بخاطر دسته گل هایی 🌹🌹که به امانت سپردی دستم.امیررضا و بارانم دوستتون دارم❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانت از این وضعیت راضیه؟؟ببخشیدا ولی زن خونه ک مامانت باشه اگه ازاین وضع ناراضیه باید یه جنمی نشون بده به روش بگه من وبچه وها بااین اخلاقات کنار نمیایم یاخودتو اصلاح کن یاقرارنیست چندنفر بسوزن بخاطر تو یه نفر،یاتواینجابمون مامیریم جدازندگی میکنیم یا تو برو

من سفیرِ صلح درونم،بامن حرف بزن!         خداهمیشههه معجزه میکنه همیشه نگاهمون میکنه فقط کافیه ایمان داشته باشی،باورداشته باشی اونوقته که معجزه رو میبینی💕خدایاشکرت

عزیزم میفهمم چی میگی فقط برای فرار از خونه دست ب هر ازدواجی نزن چون بعدش میفهمی ک جهنم خونتون بهتر از بهشت خونه شوهره

ي صلوات براي سلامتي پدر و مادرم و همه پدرها و مادرها اللهم صل علي محمد وال محمد

ممنون عزیزم برام دعا کن حداقل به عشقم برسم

ان شاالله اگه بصلاحته برسی گلم❤❤❤

پسرم ماه 🌛شب تارم دخترم ستاره ⭐ درخشانم.خدایا ممنون🤲 بخاطر دسته گل هایی 🌹🌹که به امانت سپردی دستم.امیررضا و بارانم دوستتون دارم❤❤❤
مامانت از این وضعیت راضیه؟؟ببخشیدا ولی زن خونه ک مامانت باشه اگه ازاین وضع ناراضیه باید یه جنمی نشون ...

نه نیست

آخه میگه کجا برم با این سنش دیگه 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

والا من جوونای امروزی رو نمیپسندم اصلنم خوشم نمیاد یکیو میبینم ک شالش افتاده مطمعن باش بابات دوستت د ...

نگران اینده بچشه ک یکیش فرارکرده شوهرکرده معلوم نیست اون شوهرومیخواد یاصرفا برا فراراز پدرش ازدواج کرده،تعصبو بذار کنار دوست عزیز،دختره جوون مدام بشینه توخونه این دوسداشتنه؟؟

من سفیرِ صلح درونم،بامن حرف بزن!         خداهمیشههه معجزه میکنه همیشه نگاهمون میکنه فقط کافیه ایمان داشته باشی،باورداشته باشی اونوقته که معجزه رو میبینی💕خدایاشکرت

سلام‌عزیزم

دختر‌قشنگم‌قدر‌وپدر‌مادر‌وبدون

ناگهان‌خیلی‌زود‌دیر‌میشه

من‌چند‌ساله‌توی‌غربت‌بدون‌پدر‌ومادرم‌زندگی‌میکنم‌

وواقعا‌قدرشون‌میدونم

منم‌توی‌ازدواج‌به‌حرف‌پدرم‌گوش‌ندادم‌والان‌چوبش‌رو‌میخورم

بااین‌که‌همسرخوبی‌دارم

ولی‌کاش‌به‌حرف‌پدر‌گوش‌داده‌

بود‌م‌پای‌پدرت‌روببوس‌‌

که.نعمت‌بزرگیه

که‌وقتی‌نداری‌قدرش‌رو‌میدونی

جامعه‌واقعا‌خراب‌وبدشده‌اونام‌نگران‌گل‌زندگیشونن

قدر‌خودت‌واداشته‌هاتوبدون‌

وهمیشه‌شکر‌گزار‌خداباش

وقتی‌‌بابا‌داری‌پشتت‌به‌کوه‌ها‌وصله

‌بهشون‌باعشق‌نگاه‌کن‌ولذت‌ببر‌ازبودنشون

فقط‌کسی‌مثل‌من.که‌ازخانوادش‌دوره‌میفهمه‌پدر‌ومادر‌یعنی‌چی

وزن‌اولیه‌۵۸‌😁قد‌❤۱۶۵وزن‌هدفم۵۰‌‌‌‌خواستن‌توانستن‌است‌بااراده‌قوی‌به‌ارزوهامون‌میرسیم‌بای‌خودمون‌رودوست‌داشته‌باشیم‌وهمیشه‌عاشق‌باشیم
نه نیست آخه میگه کجا برم با این سنش دیگه 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

تهدیدش کنید یمدت ی جابمونید تا شاید ب خودش بیاد

سخت.گیری‌اونا‌برای‌شما‌یعنی‌عشق‌

واین‌رووقتی.که‌خودت‌پدر‌ومادر‌شدی‌میفهمی‌

التماس‌دعا‌

وزن‌اولیه‌۵۸‌😁قد‌❤۱۶۵وزن‌هدفم۵۰‌‌‌‌خواستن‌توانستن‌است‌بااراده‌قوی‌به‌ارزوهامون‌میرسیم‌بای‌خودمون‌رودوست‌داشته‌باشیم‌وهمیشه‌عاشق‌باشیم