qadr_night مدیر عضویت: 1399/02/25 تعداد پست: 13010 عنوان امام رضا (ع)♥♥ | مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 23 پست 1000سوره کوثر هدیه به امام رضاتوی تاپیک های قبلی960تا خونده شدهلطفاهرکسی میخونه فقط تعداد اعلام کنهتاشنبه هم فرصتهالتماس دعا 1399/07/25 | 00:58 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92664 خواهشا اگه کسی میتونه ۱۴ تا آیت الکرسی بخونه هدیه به امام رضا واسه شفای من مزسی فقط اگه خوندید بهم بگید کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
97tinakhanom عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 5418 ۱۲من ❤روبه خدا بسپار. برای حاجت خودتون و من صلوات میفرستید🙃🌼
رهااااایی عضویت: 1397/10/12 تعداد پست: 18441 14 تا سوره کوثر التماس دعا درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!!
دلویننننن عضویت: 1399/06/12 تعداد پست: 1665 ۱۰ تا میخونم انشاالله حاجت روا بشید بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه اباعبدلله الحسین علیه السلام فقط ظهور امام زمانم