2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

و هیچکی دوستم نمیشد تنهای تنها.تا اینکه رفتم راهنمایی.برا خودم هدف تعیین کردم براش جنگیدم و درس خوندم.تا اینکه برای ورودی مدارس برتر شهرمون از ۸۰۰نفر شرکت کننده نفر دوم شدم

و سال دهمو در حد عالی خوندم یعنی انگشت نمای شهرمون بودم تا اینکه به خاطر مشکلات روحی که داشتم دچار یه بیماری شدید شدم و تا حدی که مدیرمون گفت امسال درس نخون بمون وقتی بهتر شدی ادامه میدی خودتو عذاب نده و ...حتی چند تا از معلمام اومدن ملاقاتیم.خدارو شکر امسال بهتر شدم و دارم مثل قبل پر انرژی و قوی ادامه میدم ولی مشکلم اینکه مادر بزرگم که تلاش میکرد پدرم مادرمو طلاق بده به خاطر مریضیش .الان حالش بد شده و اومده خونه ما میمونه هی با صدای خیلی بلند ناله میکنه نمیزاره درسمو با تمرکز بخونم .هر روزم ملاقاتی میاد خونمون بچهاشون اذیتم میکنن.یا با داد و بیداد میحرفن.اصلا داغونم به بابامم نمیتونم بگم اونوقت باهام دعوا میکنه میگه احترام بزار و ...مادرمم که میگه خدارو خوش نمیاد حقو میده به اونا میگه خدا هست و با اون وضع جسمانیش از مادر بزرگم که ۷تا بچه داره مراقبت میکنه .تازه عمه و عمو هام که به یه ورشونم نیست.تو خوشی خودشونن هر شبم میان خونمون دارم دیوونه میشم .دیگه تحمل این همه عذابو ندارم .اگه بیشتر از این حرص بکشم میدونم باز حالم بد میشه و مریضیم عود میکنه.