2777
2789
عنوان

کمکم کنید

206 بازدید | 9 پست

کجامیتونم کتاب دست دو بگیرم برا کنکور انسانی

زیبــــاتـرین ملودے جهـــــان،ریتــــمِ تڪرارــــےِضــــــربان قلبــــِ شوهــــرمه    بـــــــرای خوشبختیـــــــم 👈همســــــــرم ڪافیستـــــــ😌😊

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

انقلاب دست فروش ها.

نگرفتم😟

زیبــــاتـرین ملودے جهـــــان،ریتــــمِ تڪرارــــےِضــــــربان قلبــــِ شوهــــرمه    بـــــــرای خوشبختیـــــــم 👈همســــــــرم ڪافیستـــــــ😌😊

بهترین جا مرکز تبادل کتاب هست خیابان انقلاب بعد از ولی عصر خیابان مظفر همه کتاب هاش دست دوم است با تخفیف

ز آتش پنهان عشق هر که شد افروخته    *    دود نخیزد از او، چون نفس سوخته    *   دلبر بی خشم و کین، گلبن بی رنگ و بو ست    *   دلکش پروانه نیست، شمع نیفروخته     *   در وطن خود گهر، آبله ای بیش نیست  *   کی به عزیزی رسد، یوسف نفروخته
برای ارشد؟ 

نه عزیزم

بهترین جا مرکز تبادل کتاب هست خیابان انقلاب بعد از ولی عصر خیابان مظفر همه کتاب هاش دست دوم است با ت ...

کدوم شهر😕

کدوم شهر😕

تهران دیگه مگه شما تهران ساکن نیستید ؟ 

ز آتش پنهان عشق هر که شد افروخته    *    دود نخیزد از او، چون نفس سوخته    *   دلبر بی خشم و کین، گلبن بی رنگ و بو ست    *   دلکش پروانه نیست، شمع نیفروخته     *   در وطن خود گهر، آبله ای بیش نیست  *   کی به عزیزی رسد، یوسف نفروخته
تهران دیگه مگه شما تهران ساکن نیستید ؟ 

نه متاسفانه