2777
2789
عنوان

خیلی حسودیم شده که شوهر سابقم داره ازدواج میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2963 بازدید | 99 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای ابجی خیلی ناراحت شدم اگه دوستش داشتی چرا جدا شدی ؟ ذهنم درگیرت شده به خدا ' اخه منم ی اتفاقی افتاد نزدیک جدا شدن رفتم ولی تلاش کردم همسرم برگرده اخه چی تونسته عشقتون از بین ببره 

دو سال پیش جدا شدم الان ۲۹ سالمه

دیگه چیزیه که گذشته اون دیگه برای تو مُرده.... بره دیگه غصه ی چی رو می خوری ! ان شاالله دعا کن خدا آدم خوبی رو سر راهت قرار بده معمولا ازدواج مجدد برای خانم ها خیلی سخته ولی باید صبور باشی و امیدت به خدا باشه و بعدها راز دلت رو و شوهر آینده ات رو هیچ وقت به هیچ کسی نگو دیوار خونت رو هفت تا قفل بزن کسی خبر نشه تو زندگیت چی می گذره 😞

وای ابجی خیلی ناراحت شدم اگه دوستش داشتی چرا جدا شدی ؟ ذهنم درگیرت شده به خدا ' اخه منم ی اتفاقی افت ...

دیگه رومون تو روی هم باز شده بود باباش پای همه رو به زندگیم باز کرده بود همسایه دوست آشنا فامیل همه رو میاورد که ما را مدیریت کنن از اولم عشقی نبود من تک فرزند بودم بابامم رئیس بانک بود میگفتن هر چی به من برسه میرسه به شوهرم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز