2777
2789

روش دم کردن قهوه سبز از سایت عطارک :

مواد لازم برای دم کردن قهوه سبز

قهوه سبز ۵۰ گرم

آب سرد ۳۵۰ میلی متر

قهوه جوش

طرز دم کردن قهوه سبز

برای شروع بهتر است بدانید که دانه های قهوه‌سبز سفت تر از دانه های قهوه معمولی است. پس سخت تر آسیاب می شوند. برای حل این موضوع ابتدا دانه های قهوه‌سبز را آسیاب کرده و پودر قهوه سبز را با آب سرد مخلوط کنید. مخلوط به دست آمده را داخل قهوه جوش بریزید. حدود ۱۵ دقیقه روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.

قهوه جوشیده را کنار بگذارید تا خنک شود. در این مرحله هر چقدر که قهوه بیشتر بماند، خوش طعم تر خواهد شد. پس از گذشت این مدت، قهوه را از صافی رد کرده و نوش جان کنید. برای اینکه قهوه شما طعم بهتری پیدا کند، می توانید کمی عسل به آن اضافه کنید.

برای خرید قهوه سبز از بزرگترین عطاری اینترنتی کلیک کنید

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ترکیبات موجود در قهوه سبز لاغری سهله مانند اسید کلریک، کافئین و آنتی اکسیدان ها باعث می شود بدن چربی بسوزاند و متابولیسم را از طریق این ترکیبات افزایش دهد. همچنین مواد معدنی مانند پتاسیم و منیزیم در این محصول وجود دارد که میل فرد را به شیرینی کاهش می دهد.