2777
2789
عنوان

بارداری دوم

196 بازدید | 37 پست

سلام خدمت همگی،  کسی هست اینجا بارداری دوم داشته باشه؟  و همه علایم رو به یاد داشته باشه؟

من 6 سال پیش یه زایمان داشتم تقریبا دو سال هست در تلاش بارداری دوم هستم بعد این همه وقت این ماه تستم هاله انداخته سه روز پشت سر هم،5 روز از پریم گذشته درد سینه دارم ولی چیزی تو شکمم حس نمیکنم هرچند دست میزنم هیچی حس نمیکنم کسی اینجوری بوده؟کی شکم سفت میشه؟

هنوززوده چی میخای حس کنی بزار۵-۶ماهت بشه عزیزم 

واژه ترشیده مال دورانیه که زن هاهنری بجزشوهرکردن نداشتن برای زن توانمندامروزی ازدواج صرفایک گزینه است نه تنهاهدف زندگی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای اسی بخدا منم دقیق شرایط شمارودارم

واسه بارداری دوم اقدام کردم ۴روزه عقب انداختم ولی تستم دوروز پیش منفی شده الان داشتم زیرشکمم روچک میکردم چون یه ترشح سفید کشدار دیدم

روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...
اخه بچه اولیم رو تو ماه دوم دست به شکمم که میزدم حس میکردم گردو هست

شما ترشح یا درد سینه دارین

روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...
وای اسی بخدا منم دقیق شرایط شمارودارم واسه بارداری دوم اقدام کردم ۴روزه عقب انداختم ولی تستم دوروز ...

من یه روز مونده بود به موعد تست زدم هاله انداخت،همش دست میزنم دو سال تمام تست منفی دیدم باورم نمیشه

من یه روز مونده بود به موعد تست زدم هاله انداخت،همش دست میزنم دو سال تمام تست منفی دیدم باورم نمیشه

میشه عکسش روبفرستین؟من یه سقط داشتم تیرماه

باکلومیفن باردار شده بودم سرپسرمم دوسال داروخوردم تاحامله شدم

شما ترشح یا درد سینه دارین

ترشح مثل قبل زیاد نشده ولی درد سینه دارم مثله پری،ولی بزرگ نشدن 

امکانش هست بخاطر شیر دادن قبلی باشه که  این بار سایزشون فرق نکرده