2777
2789
عنوان

چکار کنم؟؟

61 بازدید | 10 پست

اومدم خونه مادرشوهرم دیدم بچه خواهرشوهرم ی تیکه کوچیک از شاسی عروسیو ک تو دکور خونه نادرشوهرم بود کنده ،بعد بقیه شاسیای خواهرشوهرا و برادرشوهرا ه همونجا بود،گفتم چ حیف خراب شد،گفت اره بچست هی برش میداشت...خواستم بگم خوبه واسه بقیه رو برنداشت...چون خواهرشوهرم اگه شاسیه خودش بود که نمیزاشت خرابش کنن،خیل ناراحت شدم چون از این مدل عکس فقط همین یدونه رو داشتبم،به نظرتون بهشون حرفی بزنم؟؟؟یا مثلا شاسیمو با خودم ببرم؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادر شوهرت در هر حال متوجه میشه حرفی نزن و از خونشون برندار ،خواستی برای خودت از آتلیه سفارش بده و بدون خودت تنها نیستی،چقدر من از دست یچه خواهرشوهرم که اولای عروسیم چهار سالش بود حرص خوردم پدر و مادرش هیچ تذکری نمیدادن ولی در هر حال گذشت

مادر شوهرت در هر حال متوجه میشه حرفی نزن و از خونشون برندار ،خواستی برای خودت از آتلیه سفارش بده و ب ...

دیگه نمیتونم سفارش بدم،ببرمش؟بعد  عکس همشون هست مال من نیست

ارزش نداره.بگذرید .قرار نیست مثه اولش بشه.برش دارید ببرید.به احترام همسرتون ببخشید و سکوت کنید

اونجوری عکس همشون هست مال من نیست،بازم ب نظرت ببرمش؟اخه اگرم نبرمش بازم بکوبتش جایی چی؟خواهرم‌میگه تو دادیش ب اونا دیگه بزارش همونجا بمونه ولی خو عکسمه یادگاری عروسمیه مهمه واسم

دیگه نمیتونم سفارش بدم،ببرمش؟بعد  عکس همشون هست مال من نیست

میدونم اگر همین عکسی که خونه مادر شوهرت هست ببری عکاسی از روی عکس برایت عکس میگیرن،اگر میبری از مادرشوهرت اجازه بگیر که از رویش کپی کنی برمیگردونی،حس تو رو درک میکنم ولی زیاد حساس نباش

عکس سیاه و سفید قدیمیه پدر و مادرم رو از روی عکس،بزرگ کردن کیفیتش پایین نیومده

حقیقتش اومدم خونم‌با خودم‌اوردمش😊چون درسته که واسه اونا انقد بی ارزشه که بدنش دست بچه بکوبتش اینور و اونور ولی واسه من خیلی با ارزشه