2777
2789
عنوان

به نام زدن ماشین به اسم خانم

4382 بازدید | 24 پست

خانوما کسی اینجا هست که همسرش ماشینش رو به اسمش زده باشه؟

مشکلی پیش نیومده براتون؟

نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو🌹اللهم عجل لولیک

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ماشين خودشو نه

ماشين خريدن واسم 

چه مشكلي؟

‏خون در زمین فرو نرفت، روی زمین پخش شد، از زیر هر سنگ جوشید و جوشید و به راه افتاد. هرکس آن را می‌دید، می‌فهمید جایی بی‌گناهی را کشته­‌اند...

همسرم میخواد ماشین رو به نامم بزنه مامانم اینا میگن این کار رو نکن شاید بعدا تصادفی چیزی پیش بیاد تو که صاحب ماشینی گیر هستس

ولي چه كاريه تو زندگي مشترك زن يا مرد ماشيني كه به اسمشون هست و به نام شريك زندگيش كنه؟

‏خون در زمین فرو نرفت، روی زمین پخش شد، از زیر هر سنگ جوشید و جوشید و به راه افتاد. هرکس آن را می‌دید، می‌فهمید جایی بی‌گناهی را کشته­‌اند...
اره ماشین و خونه بنام منه ن چ مشکلی خلاصه هر چی باشه برا بچمونه فرقی نداره پس 

ما چون میخوایم بعدا ماشین ثبت نام کنیم و نباید پلاک فعال داشته باشیم ماشینی که از برادم خریدیم رو میخوایم به نام من بزنیم

همسرم میخواد ماشین رو به نامم بزنه مامانم اینا میگن این کار رو نکن شاید بعدا تصادفی چیزی پیش بیاد تو ...

شوهر منم میخواست بزنه عین حرف مامانتو مامانم زد نذاشت

واقعا امسال سال موشه🐭همه رفتیم تو سوراخ قایم شدیم وهی میخریم وانبار میکنیم ومیخوریم😁😁😁اگه کسی رو هم ببینیم فرار میکنیم🙄😁😁🐁🐀🐀🐀

توی دوستی خواست بزنه مامانم نزاشت گفت ی بلایی میاره سر کسی پای تو گیره ، ولی بعد عقد و عروسی ی کلام گفتم و اخر زد ، و الانم ماشین دست منه ، خودش پیاده یا دوچرخه میره ، ن چ مشکلی؟

شوهر منم میخواست بزنه عین حرف مامانتو مامانم زد نذاشت

منم میخوام ببینم یعنی واقعا اینطوریه مگه کسی که پشت فرمون بوده رو کار ندارن؟

یعنی برای صاحب ماشین هم مشکلی پیش میاد؟

توی دوستی خواست بزنه مامانم نزاشت گفت ی بلایی میاره سر کسی پای تو گیره ، ولی بعد عقد و عروسی ی کلام ...

چه خوب😅

البته من فعلا گواهی نامه ندارم که بتونم صاحب شم😁