من بینیمو عمل کردم..خیلی باریک شده..بنظرتون میشه جراحی کرد یکم گرد بشه؟
۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
برای خودم و زندگیم دعاهای خوب کنین که منو و شوهرم طلاق نگیریم و خوشبخت بشیم ان شاءالله 😔🙏🏻 دعا برای مادرم سر به راهیش و عاقل بشه 😔 خواهر خوشبخت بشه، 😔کم اوردم از طرف شوهرم خیانتش هیز بودنش ،خیلی محتاجم به دعاهای قشنگتون😘ایشالله برای خوشبختیم دعا کردی صد برابر خوبش بهت برگرده آمین..کاربری چهارمهههه🥴😪🤦🏻♀️
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
من یه سیب خنده رو و دست نیافتنی بودم بالاترین نقطه یه درخت🍎🍎🍎که منتظر شاهزاده سوار بر شاسی بلند ترجیحا سفید بودم که بیاد منو بچینه😍😍😍 اما شوهر بیشوررررم اومد با دمپایی زد من افتادم😑😑😑😑
اخه دوباره عمل کنی دیگه غضروفی براش نمیمونه از بین میره بینیت
من یه سیب خنده رو و دست نیافتنی بودم بالاترین نقطه یه درخت🍎🍎🍎که منتظر شاهزاده سوار بر شاسی بلند ترجیحا سفید بودم که بیاد منو بچینه😍😍😍 اما شوهر بیشوررررم اومد با دمپایی زد من افتادم😑😑😑😑
اخه دوباره عمل کنی دیگه غضروفی براش نمیمونه از بین میره بینیت
وای بلا به دور...پس کلا بیخیال بشم