2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیرم فک کنم باشه منم همسرم جوابش مثبت شده منم از دیشب سردرد بد گرفتم همشم نکران بچه هامم یگ بچه شبرخوارم دارم واقعا استرس کشت منو حیف از اون همه قرنطینه...به خاطر بچم اصلا نمیتونم استراحت کنم

بدن درد شدید در حدی که نمیتونستیم بریم دستشویی گلو درد سرفه سر درد الانم اصلا حس چشاییو و بویایی ندا ...

من فقط سردردها دارم به هرکی میگم میگه رفتی حموم اومدی باد خورده بهت خوب میشی. خودمم جرات نمیکنم برم تست بدم

عزیرم فک کنم باشه منم همسرم جوابش مثبت شده منم از دیشب سردرد بد گرفتم همشم نکران بچه هامم یگ بچه شبر ...

انشالله که همه چی خوب پیش بره و کرونا نداشته باشید واقعا با بچه سخته.

انشالله همه کسایی که گرفتن زود خوب شن

انشالله که همه چی خوب پیش بره و کرونا نداشته باشید واقعا با بچه سخته. انشالله همه کسایی که گرفتن زو ...

انشالله عزیزم همه عزیزانی که بیمارستان بستری هستن خوب میشن و سلامت برمبگردن خونه

بعضی ها کلا بی وجدانن میدونن کرونا دارن ولی میرن تو سطح شهر و اینجوری بقیه رو تو دردسر و ناراحتی میندازن

انشالله عزیزم همه عزیزانی که بیمارستان بستری هستن خوب میشن و سلامت برمبگردن خونه بعضی ها کلا بی وجد ...

اره بخدا بی وجدانن بعضیا.

من خیلی رعایت میکنم بیرونم اگه واجب باشه نمیرم ولی نمیدونم چرا احساس میکنم کرونا دارم.

گلوم درد میکنه میسوزه میزنه به گوشم سرمم که دیگه افتضاح درد میکنه خداکنه نباشه

من نرفتم تست بدم الخمدالله که ۸ماه بیشتره قرنطینه هم بودم و خواهم بود مگه اینکه حالم بدتر بشه برم دن ...

اره تو خونه موندن بهتره چون اگه نباشه با بیمارستان رفتن ریسک داشتنش بالاتر میره

من فقط سردردها دارم به هرکی میگم میگه رفتی حموم اومدی باد خورده بهت خوب میشی. خودمم جرات نمیکنم برم ...

عزیزم زنگ بزن ۴۰۳۰ راهنمایی میکنن اوما میگن فقط در حالت سرفه تب تنگی نفس برین بیمارستان و تست در غیر این صورت تا ۲هفته قرنطینه

من خوب گرونایی داریم تو خونه مادرشوهرم رفت بیمارستان همسرمم رفت کارهاشو انجام بده گرفت من نگران بچه هامم فقط