golnazcc مدیر استارتر عضویت: 1398/07/21 تعداد پست: 679 عنوان کرونا 74 بازدید | 15 پست بچه ها علائم کرونا چیا هست؟هرکی یه چیزی میگه. سردرد از علائم کروناس؟ 1399/07/24 | 17:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
atenajojo عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 1016 اره چون خودم و شوهرم یه هفته تو قرنطینه ایم نبخش بذار یاد بگیرن اشتباه نکنن😊😊
golnazcc مدیر استارتر عضویت: 1398/07/21 تعداد پست: 679 الان یه هفته اس سمت چپ سرم درد میکنه میزنه به چشم چپم گلومم درد میکنه میزنه به گوشم جرات نمیکنم برم دکتر
golnazcc مدیر استارتر عضویت: 1398/07/21 تعداد پست: 679 اره چون خودم و شوهرم یه هفته تو قرنطینه ایم علائماتون چی بوده؟ ☹
atenajojo عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 1016 علائماتون چی بوده؟ ☹ بدن درد شدید در حدی که نمیتونستیم بریم دستشویی گلو درد سرفه سر درد الانم اصلا حس چشاییو و بویایی نداریم نبخش بذار یاد بگیرن اشتباه نکنن😊😊
آرشیدای_من عضویت: 1398/08/05 تعداد پست: 6810 عزیرم فک کنم باشه منم همسرم جوابش مثبت شده منم از دیشب سردرد بد گرفتم همشم نکران بچه هامم یگ بچه شبرخوارم دارم واقعا استرس کشت منو حیف از اون همه قرنطینه...به خاطر بچم اصلا نمیتونم استراحت کنم
golnazcc مدیر استارتر عضویت: 1398/07/21 تعداد پست: 679 بدن درد شدید در حدی که نمیتونستیم بریم دستشویی گلو درد سرفه سر درد الانم اصلا حس چشاییو و بویایی ندا ... من فقط سردردها دارم به هرکی میگم میگه رفتی حموم اومدی باد خورده بهت خوب میشی. خودمم جرات نمیکنم برم تست بدم
golnazcc مدیر استارتر عضویت: 1398/07/21 تعداد پست: 679 عزیرم فک کنم باشه منم همسرم جوابش مثبت شده منم از دیشب سردرد بد گرفتم همشم نکران بچه هامم یگ بچه شبر ... انشالله که همه چی خوب پیش بره و کرونا نداشته باشید واقعا با بچه سخته.انشالله همه کسایی که گرفتن زود خوب شن
golnazcc مدیر استارتر عضویت: 1398/07/21 تعداد پست: 679 من بینیمو عمل کردم از تستش میترسم چون از بینی رد میکنن
آرشیدای_من عضویت: 1398/08/05 تعداد پست: 6810 انشالله که همه چی خوب پیش بره و کرونا نداشته باشید واقعا با بچه سخته. انشالله همه کسایی که گرفتن زو ... انشالله عزیزم همه عزیزانی که بیمارستان بستری هستن خوب میشن و سلامت برمبگردن خونهبعضی ها کلا بی وجدانن میدونن کرونا دارن ولی میرن تو سطح شهر و اینجوری بقیه رو تو دردسر و ناراحتی میندازن
آرشیدای_من عضویت: 1398/08/05 تعداد پست: 6810 من بینیمو عمل کردم از تستش میترسم چون از بینی رد میکنن من نرفتم تست بدم الخمدالله که ۸ماه بیشتره قرنطینه هم بودم و خواهم بود مگه اینکه حالم بدتر بشه برم دنبال درمانش
golnazcc مدیر استارتر عضویت: 1398/07/21 تعداد پست: 679 انشالله عزیزم همه عزیزانی که بیمارستان بستری هستن خوب میشن و سلامت برمبگردن خونه بعضی ها کلا بی وجد ... اره بخدا بی وجدانن بعضیا.من خیلی رعایت میکنم بیرونم اگه واجب باشه نمیرم ولی نمیدونم چرا احساس میکنم کرونا دارم.گلوم درد میکنه میسوزه میزنه به گوشم سرمم که دیگه افتضاح درد میکنه خداکنه نباشه
golnazcc مدیر استارتر عضویت: 1398/07/21 تعداد پست: 679 من نرفتم تست بدم الخمدالله که ۸ماه بیشتره قرنطینه هم بودم و خواهم بود مگه اینکه حالم بدتر بشه برم دن ... اره تو خونه موندن بهتره چون اگه نباشه با بیمارستان رفتن ریسک داشتنش بالاتر میره
آرشیدای_من عضویت: 1398/08/05 تعداد پست: 6810 من فقط سردردها دارم به هرکی میگم میگه رفتی حموم اومدی باد خورده بهت خوب میشی. خودمم جرات نمیکنم برم ... عزیزم زنگ بزن ۴۰۳۰ راهنمایی میکنن اوما میگن فقط در حالت سرفه تب تنگی نفس برین بیمارستان و تست در غیر این صورت تا ۲هفته قرنطینهمن خوب گرونایی داریم تو خونه مادرشوهرم رفت بیمارستان همسرمم رفت کارهاشو انجام بده گرفت من نگران بچه هامم فقط