سلام
لطفا راهنمایی کنین
من با خانمم یک سال عقد کردیم
وقتی با همکارم تلفنی حرف می زنم و مثلا ۱۵ دقیقه طول می کشه ، بعد که قطع می کنم می گه با کی حرف می زدی !! اسکرین شات واسش می فرستم تا خیالش راحت شه
بعد از چند ماه با دوستام رفتم شام بیرون ، در عرض یک ساعت ۵ بار زنگ زد و ۳ بار ویدئو کال خواست
ساعت ۱۰ شب داریم قدم می زنیم ، یه اقوام من به من زنگ می زنه و از من درخواست می کنه فردا صبح از محل کارم براش فلان کارو انجام بدم ، کل زمان تماس ۲ دقیقه ، تا قطع می کنه ، می گه این برا چی الان به تو زنگ زده ؟ نمی دونه ما الان با همیم !!
وقتی بهش می گم من برم یکم خونه رو تمیز کنم ، مثلا دو ساعت طول می کشه ، که همه خونه رو تمیز کنم ، یهو زنگ می زنه می گه دو ساعته داری خونه رو تمیز می کنی !!! مگه می شه !!! داری چی کار می کنی !!!
می گم من برم خونه و تو راه هم برم سوپر شیر بگیرم ، می گه تو که دیشب شیر خریدی ، می گم دیشب مارکی که می خواستم رو نداشت یکی خریدم ، امشب می رم دو سه تا می خرم
از خونشون می رم خونه ، بهش می گم تو راه من بنزین بزنم و برم خونه ، بعد تو راه توو صف بنزین چند دقیقه واتساپم رو چک کردم ، یهو زنگ می زنه می گه داری با کی حرف می زنی ؟ می گم تو صف بنزینم واتساپمو چک کردم ، عکس واسش می فرستم از صف بنزین
به نظرتون این رفتارا خیلی غیر عادیه یا همه دوران عقد همین طورن ؟
به نظرتون مشکلی هست ؟
لطفا راهنمایی کنین ، با فرض اینکه من هیچ مورد مشکوکی انجام ندادم