2777
2789
عنوان

لطفا بيايد🥺

51 بازدید | 6 پست

كدوم دفتر پيشخوان

سيمكارت اعتباري ايرانسل رو

تغيير مالكيتشو انجام ميده؟!

اخه ي جا رفتم گفتن بايد داعمي شه تا عوض كنيم

به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر

میخای سیمکارتی ک مثلا ب نام خودته بزنی ب نام کس دیگه؟

اره 

ولي گفتن اعتباريه و هر جايي نميشه انتقال مالكيت كرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی چیزی بگم...من اون چندوقت پیشا ی سیمکارت داشتم به نام کس دیگه.گمش کرده بودم سندشو بردم رفتم خدمات ایرانسل.همونو بگم بده و ب نام خودم بزنم.بعد یارو گفت الان چندروزه سیستم قطعه و نمیارزه.ی جدید بخر.همون موفع حس کردم دروغ میگه ک من ازش سیم مجبور شم بخرم.دوروز بعد زنگ زدم ب خدمات ایرانسل اصلی.گفتم سیستمی ک میخان ب نام بزنن قطعه یارو گفت نه!ی هفتست وصله.منم گفتم چرا من میرم یارو بهم اینجوری میگه خلاصه پرسید کجام و اینا.ولی فرداش رفتم همون سیم اعتباری رو برام درستش کردن.توام ی زنگ بزن ب ایرانسل از ی خط ایرانسل دقیق بهت میگن

ی چیزی بگم...من اون چندوقت پیشا ی سیمکارت داشتم به نام کس دیگه.گمش کرده بودم سندشو بردم رفتم خدمات ا ...

عهه شايدم به من دروغ گفتن

ممنونم عزيزم❤️

اینجایی که من زندگی میکنم هم دفتر پیشخان انجام نمیده.دفتر پیشخان دولت خدمات همراه اولو انجام میده.رفتم ی مغازه خدمات ایرانسل.تو همون زنگ بزن لگو کجا هستی ادرس میدن و راهنماییت میکنن عزیزم

اینجایی که من زندگی میکنم هم دفتر پیشخان انجام نمیده.دفتر پیشخان دولت خدمات همراه اولو انجام میده.رف ...

ممنون لطف كردي