2777
2789
عنوان

کیا ایودی دارن؟

192 بازدید | 22 پست

من گذاشتم. دیگه روش دیگه استفاده نکنم.؟ 

دیگه بچه نمخام

برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂

هیچ کی ایودی نداره؟ 

برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه کاملا نمیشه بهش اعتماد کردو زمانی که چرک خشک کن استفاده کنی آئودی تو جای خودش شل میشه و عمل نمیکنه ممکن بارداری اتفاق بیفته به نظرم ک ان د وم استفاده کنی خوبه

خداجونم مرسی که چراغ خونمو روشن کردی و دو تا فرشته ی مهربون بهم دادی ❤❤❤❤❤
بازم رعایت کنید خیلی ها با آیو دی هم باردارشدن

وای اصن اعصاب ندارم. ☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️خدایا یه روش خوب و راحت. 

دوستم میگه تو بسپار بخدا. بدون اذن اون از درخت یه برگم نمیفته. 🥶

نه کاملا نمیشه بهش اعتماد کردو زمانی که چرک خشک کن استفاده کنی آئودی تو جای خودش شل میشه و عمل نمیکن ...

چرک خشک کن و دارو بخورم. از وسیله دیگه هم استفاده میکنم. 

ولی کلا خ اذیت شدم. دوس دارم راحت باشم. خسته شدم از روشای مختلف هرکدومشونم ی عیبی دارن

من دارم

چطوریه؟ تنها وسیله جلوگیریتونه

چرک خشک کن و دارو بخورم. از وسیله دیگه هم استفاده میکنم.  ولی کلا خ اذیت شدم. دوس دارم راحت با ...

نه چرک خشک کن نخور که منظورم اینه که زمانی که از این چرک خشک کن ها استفاده میکنی جاش شل میشه مثلا وقتی که سرما میخوری  اون موقع باید جلوگیری کنی

خداجونم مرسی که چراغ خونمو روشن کردی و دو تا فرشته ی مهربون بهم دادی ❤❤❤❤❤
خواهر شوهر من بچه سومش و با ایودی باردار شد

جابجا شده بود؟ یا چک میکرده؟ 

منطورم بیخیاله یا مرتب دکتر میرفته؟