2777
2789
عنوان

تاپیک جنسی😎🔞

438 بازدید | 25 پست

به نظرتون با این وضع ک مرغ شده کیلویی ۲۶ تومن و ۲۰۶ شده ۳۰۰ میلیون و سکه ۱۶ میلیون جنس خاکی ک تو سرمون باید بریزیم از چه نوعی باشه بعتره؟😐

ته دیگ ماکارونی سابقم😊 ۵ سال واژینیسموس بودم😐 و بالاخره درمان شدم. خوشحال میشم به کسایی ک مشکل منو دارن کمک کنم🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از پهن گاو باشه ترجیحا، مخلوط، پهن انسانی هم توصیه میشه

چهارمین کاربری، دوست عزیز روان پریشی که انگشت بی صاحاب بی قرار داری هی گزارش میزنی، اره دقیقا با خودتم، روزی سه وعده تپاله گاو بردار بریز رو سرت بدبخت، با تچکر😐

کسانی ک ب مطالب علمی علاقه دارن 

بیاین اینجا و عضو اکیپ ما شن فقط کافیه ب  نیلا جان در خواست دوستی بدین تا عضو شین @_نیلا         

راستی هرکی درخواست داد بگه بهم

من خو میدونم همه تنبلین ولی میزارم ا ین خوب ن هزینه داره نه هم چیز دیگه تازه تل و واتم نیس همین جاست

بچه ها تنبل شوخیهدل نگیرین ی وقت

https://harfeto.timefriend.net/16222836856922       لینک تایم فرند حرفی بود در خدمتم جواب رو یجوری میرسونم بهتون فاطی هستی اینجا پیام بدین                                                          دیگر بازی بس است... بیا شمشیر ها را کنار بگزاریم و خستگی در کنیم... اما!!! چرا پشت من می‌سوزد و دست تو خونیست؟؟... H.A, F, ,S  عاشــــقتونـم
2790
2778
2791
2779
2792