2777
2789
کسی نگرفته؟

سلام عزیزم به نظر من این کار رو انجام نده. 

چون من یه بار همچین کاری کردم پیش یه زنه تا ۵ماه حالم بد بود و چیزیای خیلی بعدی گفت بهم می‌گفت     

من اینقدر به حرفاش فک کرده بودم شبا تنهایی نمیتونستم بخوابم خواب بد می‌دیدم همش 😥😥

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه کسی به داداشم گفت توی حیاط خونتون طلسم هست ادرسشم داد.گفت زیرشم دفینه هست دادشم باور نکرد چندتا از ادرسای توی خونمونو داد گفت توخونه قران خطی دارین مال پدربزرگ مادربزرگته یامادربزرگت 2تاکفن توکمدش داره که واسش شگون نداره.کلی چیز دیگه.

وای زندگی چقدر جذابه وخدا وشکر که اعصاب من از فولادِ.........
یه کسی به داداشم گفت توی حیاط خونتون طلسم هست ادرسشم داد.گفت زیرشم دفینه هست دادشم باور نکرد چندتا ا ...

از حال و گذشته رو میتونن بگن ولی مهم اینه که از آینده بتونن درست بگن

از حال و گذشته رو میتونن بگن ولی مهم اینه که از آینده بتونن درست بگن

از اینده هم بهش گفت ولی داداشم رو یه پا وایساد گفت اعتقاد نداره.ولی اون قسمت توی حیاطمونو کند دید یه چراغ پی سوز چندتا استخون وچندتا کوزه هست.چند روز بعد دوباره اون اقا اومدبهش گفت میدونم که کندی اونجاییو که بهت گفتم ولی اجازه بده من بیام اونجا طلسم داره ویه گنج بزرگ هست ولی جز من کسی نمیتونه پیدا کنه ولی داداشم انکار کردوبه اقاهه گفت اصلا قبول نداره این چیزارو.

وای زندگی چقدر جذابه وخدا وشکر که اعصاب من از فولادِ.........
سرکتاب که فال نیست پس از آینده نمی گه. دعانویس ها یه کتابی دارند که بر اساس ابجد اسم خودت و مادرت، ...

نه سحر و این چیزا ندارم فقط میخوام در مورد ی موضوعی بدونم

برات اتفاق افتاد مگه؟

به من می‌گفت همزاد داری  و خیلی چیزای دیگه که واقعا حالمو بد کرده بود ایقد ب حرفاش فک کرده بودم شبا همش خواب جن می‌دیدم 

شبا نمیتونستم تا ۵ ماه تنهایی بخوابم 

ب من می‌گفت باید بیای دفعش کنی 

مامانم گفت برو ببینم این چی میگه این خرافات ها چیه تا وقتی خدا هست یه برگ از درخت از درخت جدا نمیشه 

پس ب این حرفا گوش نکن 

اینا اگه از آینده خبر داشتن که الان خودشون کاره ای بودن و تو بهترین موقعیت بودن 

نه بیان از این خرافات ها ب ملت بگن 

والا وگرنه کسی بودن الان واس خودشون 

سرکتاب که فال نیست پس از آینده نمی گه. دعانویس ها یه کتابی دارند که بر اساس ابجد اسم خودت و مادرت، ...

دیگه بیخیال شدم،کار ما با اینجور آدما راه نمیوفته 

خدا خودش همه چیو درست میکنه 

اولین بار ک فال قهوه گرفتم چند سال پیش ی خانم جوان بود انقد دقیق و درست گفت خودم و همراهم ترس برمون داشت مخصوصااااا درمورد همراهم بعد از اون هیچ کسی درست نگفت اون خانمم دیگه کار نمیکنه