2777
2789
عنوان

ایا راهی هست؟

66 بازدید | 12 پست

که توی زندگی مشترک ،دوباره حرمتها بین زن و شوهر برگرده؟ 

دیشب دعوا و بحث کردیم و خیلی بد شد،، هرچی هم از دهنمون دراومد بهم گفتیم 

سر اینکه شوهرم عصبانیم کرد منم صدامو بلند کردم دیدم گفت بیشعور بی حیا صداتو بلند نکن و این شروع دعوا بود 

حس میکنم دیگه حرمتی بینمون نمونده 

بوی نم بارون 😍🌧️☔

نه اینجور نیست،اختلافات پیش میان تو زندگی،تو عصبانیت و خشم ادم کنترلشو از دست میده کاری میکنه حرفی میزنه ولی بعدش پشیمون میشه با هم صحبت کنید سنگاتون رو وا بکنید باهم درست میشه همدیگه رو ببخشید

هر آنچه که برای روحت خوب است،همان را انجام بده :)

عزیزم اگر مدتی رعایت همدیگه رو بکنید و فقط به هم عشق بدید، اثر بد دعوا از بین میره

شاید کسی بگه نمیشه اما من امتحان کردم و در اطرافم هم دیدم که شدنیه. اما با منطق و مهربونی تصمیم بگیرید و به هم زمان بدید

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم اگر مدتی رعایت همدیگه رو بکنید و فقط به هم عشق بدید، اثر بد دعوا از بین میره شاید کسی بگه نمی ...

اخه میدونی چیه 

شوهرم دیشب تو عصبانیت فحشایی داد ک بهش فکر میکنم اصلا داغون میشم 

مثلا گفت جن.  ...، یا توله سگ و. ......

اصلا باورم نمیشه این حرفا رو زده

بوی نم بارون 😍🌧️☔
اخه میدونی چیه  شوهرم دیشب تو عصبانیت فحشایی داد ک بهش فکر میکنم اصلا داغون میشم  مثلا گ ...

متوجه هستم، اما باید بعدا این کلمات رو به مرور از ذهنش بیرون کنی. بعدها بهش بگو که ازت بعید بود این حرفها.

مردها با این جمله (از تو بعیده) خیلی سریع نرم میشن😊

البته وقتی با مهربونی و ملایمت گفته بشه

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
متوجه هستم، اما باید بعدا این کلمات رو به مرور از ذهنش بیرون کنی. بعدها بهش بگو که ازت بعید بود این ...

اخه همش ب این فکر میکنم  ک چجور ب خودش اجازه داد بگه ابن کلمات رو؟ مگه زنس نیستم؟؟ نباید روم تعصب داشته بلشه؟؟

بوی نم بارون 😍🌧️☔
اخه همش ب این فکر میکنم  ک چجور ب خودش اجازه داد بگه ابن کلمات رو؟ مگه زنس نیستم؟؟ نباید روم تع ...

نمیدونی که توی ذهنش چی گذشته یا چه چیزی اینجوری بهمش ریخته. اصلا میتونه ریشه در بچگیش داشته باشه.

اگر بخوای این حرفا رو درون خودت پرورش بدی که نمیتونی اوضاع رو درست کنی عزیز من.

شما اول باید طرفو ببخشی، بعد زندگیتو شاد کنی و کدورت برطرف بشه.

بالا هم گفتم به موقع میتونی راجع به این چیزا ملایم و مهربانانه صحبت کنید

نمیدونی که توی ذهنش چی گذشته یا چه چیزی اینجوری بهمش ریخته. اصلا میتونه ریشه در بچگیش داشته باشه. ...

از سر کار اومد، منم از صبح دست ب هیچ کاری نزدم 

اومدن تو اتاق درم بستم ، اومد با خنده گفت پاشو بیا 

گفتم چیییییییی، اونهمه چرند گفتی دیشب حالا میخنذی؟؟؟؟ گمشوووووو

باز عصبانی شد و دعوا و رفت بیرون ب دررررررک بره

بوی نم بارون 😍🌧️☔
از سر کار اومد، منم از صبح دست ب هیچ کاری نزدم  اومدن تو اتاق درم بستم ، اومد با خنده گفت پاشو ...

وا خب عزیزم اشتباه کردی 

شما جوونا چرا نمیذارید کسی روحتون رو نوازش کنه!!؟

طرف اومده عذرخواهی، دقیقا وقتش بود که پاشی همه چیز رو درست کنی، زدی زیر همه چیز بدتر!!!

بنظرم بدجور اشتباه کردی.

دیگه باید صبر کنی رفتار بعدشو ببینی، اما منتظر نباش نازتو بکشه چون دفعه اول که اومده خرابش کردی🤦‍♀️

دیگه شما باید بری طرفش اما درصدد درست کردن اوضاع باش.

چیزایی که اینجا توی تاپیکا میخونی، بی احترامیا و بزن بهادر بازیا، هیچکدوم خوشبختی نمیاره

وا خب عزیزم اشتباه کردی  شما جوونا چرا نمیذارید کسی روحتون رو نوازش کنه!!؟ طرف اومده عذرخواهی ...

من ی سوال ازتون دارم 

با شوهری ک هردفعه معذرت خواهی میکنه ، ولی دوباره تو دعوای بعدی فحاشی میکنه ،چیکار باید کرد؟

بوی نم بارون 😍🌧️☔
من ی سوال ازتون دارم  با شوهری ک هردفعه معذرت خواهی میکنه ، ولی دوباره تو دعوای بعدی فحاشی میک ...

بالا کلی برات توضیح دادم عزیزم.

شما اینطور که گفتی دوبار دیشب و امروز باهم بدجور دعوا کردید، پس نمیشه گفت هر بار!

درضمن اگر بیشتر هم باشه، بهتره بجای ناراحتی دنبال راه حل علمی برای برطرف کردن اشتباهش باشی.

اول یاد بگیر چطوری و کِی باهاش صحبت کنی که اشتباهشو بپذیره.

بعد هم با روشهایی که مطالعه کردی یا از روانشناس پرسیدی، بهش کمک کن.

البته اینم یادت باشه قطعا شما هم بدون اشکال نیستی، پس باید اونا رو هم برطرف کنی تا بتونی طرفتو به راه بیاری.

ان شاءالله به زودی مشکلاتتون برطرف بشه🧡

بالا کلی برات توضیح دادم عزیزم. شما اینطور که گفتی دوبار دیشب و امروز باهم بدجور دعوا کردید، پس نمی ...

ممنون و سپاسگزارم ک اینهمه توضیح دادید 

مرسی از وقتی ک گذاشتید 

بوی نم بارون 😍🌧️☔
ممنون و سپاسگزارم ک اینهمه توضیح دادید  مرسی از وقتی ک گذاشتید

خواهش میکنم⚘