2777
2789
عنوان

اختلاف ........

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 19 پست
عزیزم تو خودت گوه زدی به زندگیت تقصیر من چیه؟     من چشم و گوشمو موقع ازدواج کردن باز میک ...

عزیزم من‌زندگیم‌مشکلی ندارع مث توام عقده ای نیستم این نشانه عقده ای بودنه که اینقد به جایی اینکه از زندگی‌لذت میبری به فکر اینی که نشی برده شوهرت به جای عشق توزندگی بگی من‌برده شوهرمم‌پس‌بگرد دنبال ی دوجنسا به نظرم‌ که ظرفاتم بشوره اون موقع اون میشه بردت بد به حال اکن شوهربدبختت

همونایی که خنده هاشون گوش فلکو کرمیکنه...همونایی هستن که صدای گریه های آرومشونو حتی بالشتشون نمیشنوه...💓❤💕💖💗💟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم تو خودت گوه زدی به زندگیت تقصیر من چیه؟     من چشم و گوشمو موقع ازدواج کردن باز میک ...

ایشالله شوهر کردن تو رو هم می بینیم

البته من با کارای استارتر کاملا موافقم چون مرد چموش و هر کاری بکنی جفتکشو می اندازه

پس بهتره اگه زد تو هم بزنیش و اگه فحش داد تو هم فحش بدی تا بعدا دلت نسوزه

عزیزم من‌زندگیم‌مشکلی ندارع مث توام عقده ای نیستم این نشانه عقده ای بودنه که اینقد به جایی اینکه از ...

اگه شوهرت آدمه و عوضی نیست در این موارد زیاد نظر ندی بهتره چون اصلا نمی توتی زنی رو که گیر یه عوضی افتاده درک کنی 

اینکه احترام بزار و بساز عشق بورز و ... تو خیلی از زندگیا کشکه و جز حس حقارت و سرخوردگی چیزی برای زن به همراه نداره

اگه شوهرت آدمه و عوضی نیست در این موارد زیاد نظر ندی بهتره چون اصلا نمی توتی زنی رو که گیر یه عوضی ا ...

من‌بحثم اختلاف ی زن وشوهر نبود اصلاا ربطی به اختلاف نداره ولی من میگم تو زندگی نباید سر ی چیزای الکی اختلاف پیدا کرد مث همین که میگن من برده شوهرمم وگرن من جای استارتر نیستم که بدونم چقد توزندگیش مشکل داره وبنظرم به جایی اینکه کاری کرد که اختلافش حل شه وکمکش کرد باعث نشیم حداقل به تردید بیفته حداقل اروم شه که نصمیم عجولانه نگیره

همونایی که خنده هاشون گوش فلکو کرمیکنه...همونایی هستن که صدای گریه های آرومشونو حتی بالشتشون نمیشنوه...💓❤💕💖💗💟