2789
عنوان

حرکتای جنین

55 بازدید | 6 پست

من ۱۸ هفته ۵ روزمه از هفته پیش قشنگ متوجه  حرکتاش میشم ن خیلی محکمه ن خیلی ضعیف صبحم ک بیدار میشم اصلا تکون نمیخوره یا من متوجه نمیشم تا ساعت ۲ و اینا امرور صبح عطسه کردم دو تا ضربه ضعیف متوجه شدم الان شکلات خوردم ولی هیچی حس نکردم نگرانشم همش میگم نکنه دیشب رو شکم خوابیدم متوجه نشده باشم 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

ماه های اول تکون خوردنش خیلی کم منم فقط شب گهگاه حس میکنم روز خیلی کم

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

اخ عزیزممممم از الان داره برات ناز میاد از هفته ۱۸ رخ نشون داده 

برای منم از همون هفته های ۱۸ ته حرکتی حس میکردم ولی 

دختر از هفته ۲۴ به بعد هست که باید نگران تکون نخوردناش باشی ... همه پزشکا هم میگن از هفته ۲۴ به بعد دقت کنید به حرکات جنین 

الان خیلی زوده خیلی کوچیکه که بخوای بفهمی همه حرکاتش رو 

قطعا داره ورجه ورجه میکنه ولی زور و جثه اش هنوز کوچولوعه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اخ عزیزممممم از الان داره برات ناز میاد از هفته ۱۸ رخ نشون داده  برای منم از همون هفته های ۱۸ ...

نیم نیم پسره سونوگرافی هم گفت پسرت خیلی شیطونه 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
نیم نیم پسره سونوگرافی هم گفت پسرت خیلی شیطونه 

عزیزممممم 

نی نی منم پسره 

پسرا کلا شیطونن 

فقط یه چیزی اگه اپلیکیشن گهواره نداری حتما نصب کن 

تو نی نی سایت خیلی جواب نمیدن ولی گهواره خانما بیشتر میتونن بهت کمک کنن یه موقع سوال داشته باشی

به درد من که خیلی خورد

عزیزممممم  نی نی منم پسره  پسرا کلا شیطونن  فقط یه چیزی اگه اپلیکیشن گهواره نداری ...

خدا حفظش کنه نی نیتو..منم الان نهار خوردم خدارو شکر تکون خورد ممنون عزیزم