2777
2789

خدا بهترین هارو بهت بده 

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.

منم همینطور.... از صب گریه ... لطفا توام برا من دعا کن

کاش، هر دو به قول هایمان عمل می‌کردیم ،من برایت #آبنبآت_چوبی‌ می‌خریدم🍭تو برایم حلقه برلیان💍تو طعم عشق❤را میچشیدی و من،طعم تعلق را...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهنره به خودتون بیاین و فکری به حال خودتون کنید دعا خوبه ماهم دعا میکنیم انشالا که مشکلتون حل بشه ولی خودتون باید به خودتون کمک کنید

هر آنچه که برای روحت خوب است،همان را انجام بده :)
بهنره به خودتون بیاین و فکری به حال خودتون کنید دعا خوبه ماهم دعا میکنیم انشالا که مشکلتون حل بشه ول ...

به نکته ی خیلی مهم وخوبی اشاره کردی دوستم،واقعا همینطوره. ولی همه چی دست خود آدم نیس،مث مریض بودن،مث غریب بودن وچیزای دیگه.

بهنره به خودتون بیاین و فکری به حال خودتون کنید دعا خوبه ماهم دعا میکنیم انشالا که مشکلتون حل بشه ول ...

موافقم باهات تو سخترین شرایط باید اول از خدا بخوای به قلبت آرامش بده و بعد پاشی زندگیتو از نو شروع کنی، منم برات صلوات فرستادم که حال دلت خوب بشه

به نکته ی خیلی مهم وخوبی اشاره کردی دوستم،واقعا همینطوره. ولی همه چی دست خود آدم نیس،مث مریض بودن،مث ...

بله درسته مریض بودن و چیزایی که اشاره کردین یک نوع مشکل هستن،حلال مشکلات هم خداست،و مشکلات رو کسی بوجود نمیاره جز خود انسان برای خودش ولی هر مسئله ای راه حلی داره،یک مسئله باشه بلد نباشید حلش کنید دعا کنید که مسئله حل نمیشه باید خودتون زحمت بکشید مسئله رو حل کنید

موافقم باهات تو سخترین شرایط باید اول از خدا بخوای به قلبت آرامش بده و بعد پاشی زندگیتو از نو شروع ک ...

🙏ممنون من دعاتون میکنم امیدوارم ذهن خوشبختی داشته باشید

بله درسته مریض بودن و چیزایی که اشاره کردین یک نوع مشکل هستن،حلال مشکلات هم خداست،و مشکلات رو کسی بو ...

عزیزم میدونم این بحثای فلسفیو.وقتی از دستم خارج شده اومدم اینجا نوشتم.هدفمم دعای خیر عزیزان بوده نه شنیدن نصیحت.

عزیزم میدونم این بحثای فلسفیو.وقتی از دستم خارج شده اومدم اینجا نوشتم.هدفمم دعای خیر عزیزان بوده نه ...

حرفای من نصیحت نبود،در کل امیدوارم موفق باشید