2777
2789
عنوان

آموزش هک

5471 بازدید | 16 پست

سلام دوستان 

درسته میگن هک ورود به حریم خصوصی افراد هست ولی اینجا کسی بلده ؟ 

اگه کسی هک بلده بهمم بگه لطفا میخوتم یادبگیرم آخه واقعا نیاز دارم

نه اینکه بخوام پسر هارو هک کنم ته برای چیز دیگه میخوام و قصد دزدی و اینا نندارم یا اطلاعات کسی وپخش کنم یا ترسوندن نه . فقط میخوام یادبگیرم

مقلا یکی از دوستام بلده و انجام میده ولی هرچی بهش مبگم به منم یاد بده مبگه خودت باید یادبگیری ، مبگه از داخل سایت های مختلف یادگرفته ولی من هرچی میگردم هیچی پیدا نمی کنم   کسی می تونه کمک کنه ؟؟؟ ممنون میشم   

دوست داری یکی اطلاعات شما رو هک کنه یا اطلاعات خانواده اتون رو؟بهتره دنبال چیزی باشی که بدرد زندگی و آینده ات میخوره حالا مثلا ما هک بلدیم چکار کردیم

هر آنچه که برای روحت خوب است،همان را انجام بده :)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اکثرا یدونه ورود به تلگرام شوهرشونو بلدن و فکر میکنن این یعنی هک کردن تلگرام و اونا هم شدن هکر  

شنیدم یه سری برنامه ها هم هست که برای والدین طراحی شده تا فعالیت بچه هاشونو تو فضای مجازی کنترل کنن من در موردش اطلاعی ندارم اما خواستی در این مورد هم سرچ کن شاید کمکت کرد

دوست داری یکی اطلاعات شما رو هک کنه یا اطلاعات خانواده اتون رو؟بهتره دنبال چیزی باشی که بدرد زندگی و ...

گلم منو یکی هک کرد و تمام اطلاعاتم دستش بود ولی دوست هکرم رفت همه چیو تزش پس گرفت مثل عکس ، یا شماره و .. ولی طرف انقدر بی ناموس نبود که ازلاعاتم و پخش کنه ولی با شماره تلفن پدر و مادرم تحدیدم کرده بود . 

چیو میخوای هک کنی حالا؟

دوس پسر قبلیم خواننده است ( رپ ) ولی آهنگ های بدون نام میده بیرون 

ی آهنگ داده بیرون فک کنم دست دوستش هست میخوام بگیرم ازش 

اابته اگه بخوتم بگیرم باید دوستس ووهک کنن برام اما نمیخوام خود دوست پسر قبایم از هک دربیاد 

کاری با ازلاعاتش و اینا ندارم فقط آهنگش و مبخوام 

عزیزم یاد گرفتن هک که کار یه روز دو روز نیست 

سخته 

باید اول برنامه نویسی یاد بگیری 

منم یه مدت دنبالش بودم دیدم دردسرش زیاده گذاشتم کنار 

خب به همون دوستت بگو آهنگ برات پس بگیره یه پولیم بهش بده

‌تنهایی رو عشقه

[QUOTE=159744694]عزیزم یاد گرفتن هک که کار یه روز دو روز نیست  سخته  باید اول برنامه نویسی آخه مشکل اینجاست اگه بخواد دوستش و هک کنه باید خودش و از هک دربیاره منم نمیخوام اینو