2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لبو رو حلقه حلقه کن آب بریز تا روی لبو ها رو بگیره بعد بزار بپزه وقتی آبش نصف شد دم کنی بزار درش و زیرش رو خیلی کم کن بستگی داره من یبار لبو گرفتم پنج ساعت طول کشید یبار دیگه دوساعته پخت

انسانیت......

من لبوهام حرف نداره یه بند انگشت بالا تر از سطح لبویی که شستی ریختی تو قابلمه آب بریز به ازای هر کیلو لبو یک و نیم لیوان شکر من یه لیوان شکر میریزم با چندتا نبات خوش طعم تر میشه در آخر هم بهش نصف استکان گلاب اضافه میکنم اگه ریز باشه یک ساعته میپزه

مشکل دنیا این است که احمق ها کاملا به خود ایمان دارند و خردمندان دائما در شک و تردیدند...
من لبوهام حرف نداره یه بند انگشت بالا تر از سطح لبویی که شستی ریختی تو قابلمه آب بریز به ازای هر کیل ...

خانمی پوست کنده میزاری در آب تا بپزه یا با پوست؟؟

عدّه ای هستن در وَهمِ خود،خداجو و خداپرستن،اما خلقی برای در امان ماندن از شرّشان به خدا پناه میبرن.خداوند سرنوشت هیچ قوم و ملتی را تغییر نمیدهد مگر به خواست خودشان...
خانمی پوست کنده میزاری در آب تا بپزه یا با پوست؟؟

نه پوست میکنم عزیزم سعی کن لبو های ریز بگیری که ناچار نشی قاچ بزنی اگه بزرگ بودن چهارقاچ کن

مشکل دنیا این است که احمق ها کاملا به خود ایمان دارند و خردمندان دائما در شک و تردیدند...
نه پوست میکنم عزیزم سعی کن لبو های ریز بگیری که ناچار نشی قاچ بزنی اگه بزرگ بودن چهارقاچ کن

آها ممنون،بنظرم جالب اومد با گلاب،حتما امتحان میکنم

عدّه ای هستن در وَهمِ خود،خداجو و خداپرستن،اما خلقی برای در امان ماندن از شرّشان به خدا پناه میبرن.خداوند سرنوشت هیچ قوم و ملتی را تغییر نمیدهد مگر به خواست خودشان...