سلام دوستان؛ التماس دعا دارم ازتون . مامانم دیروز آزمایش داد متاسفانه جواب آزمایشات اصلا خوب نبود. گفتن باید نمونه برداری بشه توروخدا دعا کنید که سرطان آندومتر رد بشه . خواهش میکنم . دکتر گفته اگه آندومتر باشه کار تمومه دیگه. توروخدا شما رو به امام رضا قسم دعا کنید. دعا کنید که جواب آزمایش سرطان آندومتر نباشه. شما رو به غریبی امام رضا قسم دعا کنید.
من یه تک فرزندم که تو این دنیا به جز خدا و پدر و مادرم کسی رو ندارم. تمام راهها به روی من بسته شده و جز دعای شمایی که نمیشناسم و اصلا نمیدونم کی هستید دستم به جایی بند نیست. منه تک فرزند تنها وایستادم جلوی کوهی از مشکلات. خدا میخواد مامانم رو ببره پیش خودش ولی نمیدونه که اگه مامانم بره بابام طاقت نمیاره و زندگی من نابود میشه . خواهش میکنم ازتون دعا کنید تو این دنیا ما هیچکس رو نداریم که برامون دعا کنه... من چشمم به دعای های شماست خواهش میکنم ازتون... و حالا پدرم از پا در اومده !!! اون از مامانم ... این از پدرم ... من موندم !
هیشکی منو لایک نکنه 😠تصور کن زمستون، زیر پتو، چیپس پفک پاستیل لواشک، دورهم با رفیقای صمیمی نور کم یه انیمیشن باحال مث هتل ترانسیلوانیا، که برا خودش پخش میشه چون شماها دارین با هم حرف میزنین😂چایی با خرما و شکلات، یه عطر خاطره سازم زدین، لباس رااااحتی هم پوشیدین دیگه نمیگم خیلی بهتون خوش میگزره بیا بیرون از فکر😂😂😂