2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لوس بازی های شدید من قربون صدقه های لوس اون 🤣🤣 البته اینو بگم اینا فقط به خود زن و شوهر در اون لحظه میچسبه اگه حتی من تنها باشم حالم ازین لوس بازیا بهم میخوره 

هیشکی منو لایک نکنه 😠تصور کن زمستون، زیر پتو، چیپس پفک پاستیل لواشک، دورهم با رفیقای صمیمی نور کم یه انیمیشن باحال مث هتل ترانسیلوانیا، که برا خودش پخش میشه چون شماها دارین با هم حرف میزنین😂چایی با خرما و شکلات، یه عطر خاطره سازم زدین، لباس رااااحتی هم پوشیدین دیگه نمیگم خیلی بهتون خوش میگزره بیا بیرون از فکر😂😂😂
خوب برای شوهرتون خسته کننده نشد 

نه دیگه یکم جدی باشم میگه چته باز چی شده 😐

هیشکی منو لایک نکنه 😠تصور کن زمستون، زیر پتو، چیپس پفک پاستیل لواشک، دورهم با رفیقای صمیمی نور کم یه انیمیشن باحال مث هتل ترانسیلوانیا، که برا خودش پخش میشه چون شماها دارین با هم حرف میزنین😂چایی با خرما و شکلات، یه عطر خاطره سازم زدین، لباس رااااحتی هم پوشیدین دیگه نمیگم خیلی بهتون خوش میگزره بیا بیرون از فکر😂😂😂

به نظرم به ذات طرفت بستگی داره، تعهد و درک و گذشت، ذاتی هست، من کسایی رو دیدم همه کاری واسه زندگیشون کردن ولی خیانت دیدن، واقعا ذات نیکو و اینکه طرفت انسان باشه، دخیل هست

به هر حال همه ی آدمها روز خوب و بد دارن، این عیار انسانیت آدم‌هاست که عشق و دوست داشتن رو پایدار میکنه

نه دیگه یکم جدی باشم میگه چته باز چی شده 😐

البته باید بلد باشی من خب فن تغییر صدام و عشوه خرکیم خوبه تو بگرد مال خودتو پیدا کن

با ساده نگه داشتن همه چیز

بحث ک میکنیم هیچوقت حرمتارو نمیشکنیم 

کارمون به دعوا نمیکشه و سریع حلش میکنیم 

وضعیت همدیگه رو درک میکنیم و درخاست نامعقولانه نمیکنیم 

به همدیگه اهمیت میدیم و نمیزاریم مسائل کاری و روزمره تو رفتارمون باهم اثر بزاره

حد الامکان تو مناسبتا چون اون با احساس تر از منه همیشه سوپرایزم کرده و منم بیشتر وقتا جبران میکنم براش

تو شرایط سختمون از خرجای الکیمون میزنیم واسه رفاه و ارامش هم 

و ...

یک عدد دانشجوی داروسازی هستم   
البته باید بلد باشی من خب فن تغییر صدام و عشوه خرکیم خوبه تو بگرد مال خودتو پیدا کن

جدا ازین مساعل باید خوب صحبت کردن و طوری صحبت کردن که فقط از شخص تو ارامش بگیره توی ناارومی های زندگی هم جوابه