2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای وای وای بخدا تایپک مومو رو خوندم لمس شدم 

در هجده سالگی نگران تفکر دیگران در مورد خودتان هستید!وقتی چهل ساله می‌شویداهمیتی نمی‌دهید که دیگران در مورد شما چه فکری می‌کنند!و زمانی که شصت ساله می‌شوید،پی می‌برید که اصلا هیچ کسدر مورد شما فکر نمی‌کرده است!!
وای وای وای بخدا تایپک مومو رو خوندم لمس شدم 

کدوم‌تایپک

منم برم

بلکه بترسم‌خواب بخوابم

ساعت ۹ باید بیدار شم 

▂▃▅▇█▓▒░ أڱږ ڪښي خِؤآښٺ ݦثٌݪ:عَږۅُُښڪ بَأټ ږڣټآږ ڪݩہ—ټۅ:(آݩأبَِݪ): بَّآۺ💀🔥⛓️️ ░▒▓█▇▅▃▂
کدوم‌تایپک منم برم بلکه بترسم‌خواب بخوابم ساعت ۹ باید بیدار شم 

تو پربازدیداس

در هجده سالگی نگران تفکر دیگران در مورد خودتان هستید!وقتی چهل ساله می‌شویداهمیتی نمی‌دهید که دیگران در مورد شما چه فکری می‌کنند!و زمانی که شصت ساله می‌شوید،پی می‌برید که اصلا هیچ کسدر مورد شما فکر نمی‌کرده است!!

والا توایران خیلی جدی نشد... اما توی خارج چرا مقاله های خارجی رو بخون زیادن یه روانشناس روسی یه برنامه فکری و عملی می نویسه بچه های مردمو به پوچی می رسونه توی مرحله آخرم میخواد خودشونو بکشن بعدم دستگیرش می کنن میگه کسیه خودکشی میکنه لایق مردنه زیاد این داستانا متنها این خیلی مشهور شده وگرنه داستان شهر ارواح پکیمون توی ژاپن و... یکمی هم بخاطر جذاب بودن گاجرا پیاز داغشم زیاد می کنن